Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy az öcsém meleg, és ezért csúszott le ennyire?
Hűha, ez sokkal bonyolultabb, mint gondoltam.
Csak azért félne fiúval találkozni, mert még nem fogadta el önmagát.
És mégegyszer hangsúlyozom, hogy nem kell mindenkinek tudnia arról, hogy ő meleg.
Szerintem senki nem érdemli meg, hogy egy ilyen életet éljen.
Én javaslom, hogy először vidd el egy elvonóra, hogy kitisztuljon. Most ez tűnik a legnagyobb problémának. Aztán kezdődhet az elfogadás. Lehet, hogy segítene neki az ha hozzá hasonló sorsú srácokkal beszélne, akik ugyanebben a helyzetben voltak, de túljutottak rajta. Talán az erőt adna neki.
Te egy nagyon jó testvér vagy. :)
Szerintem beszéltesd minél többet, és győzd meg arról, hogy az, hogy meleg, még nem a világ vége. Esetleg megpróbálhatnád pszichológushoz hívni, illetve megismertetni más meleg emberekkel, hogy lássa, ők is hétköznapi emberek és nem ördögtől valók.
Bátorítsd és állj mellé.
Elvonó jó ötlet, viszont az nem oldja meg az összes problémát. Először azt kell megoldani, ami rávette őt a piálásra.
Fogadja el magát, állj mellé és támogasd. Nyisson a melegek felé, legyen olyan ember aki hasonló helyzetben van és megérti, könnyebben tud olyannal azonosulni.
Esetleg menj el vele egyszer egy meleg buliba, ahol ismerkedhet.
Ha elfogadja magát, megismer embereket akik szintén melegeket, lesz olyan aki lelkileg támogassa, leszokik az italról, csak kell neki egy löket, hogy lássa más életet is élhet.
De amíg elítélik, és a jövőképe egy nyomor, és kilátástalan, ki az aki nem az italba vagy más dologba menekülne? Mindenképp segts neki, mert az ivás csak a kezdet, utána jön a depresszió is, és akkor már gyógyszereken is fog élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!