Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 7 hónapos kisfiam leesett a...

Eniko91 kérdése:

7 hónapos kisfiam leesett a pelenkázóról fürdetéskor, elfordultam egy pillanatra, hogy megnézzem milyen meleg a víz és mire visszafordultam már csúszott lefelé és leesett. Járt már így valaki? Vigyem orvoshoz?

Figyelt kérdés
Egyből bevittük a kórházba, ahol azt mondták, hogy semmi baja. Azóta minden éjjel óránként sírva kel (3hete), napközben nagyon vidám, ugyanolyan boldog, játszik mint eddig. Csak ezek az esték ilyenek,
2014. júl. 6. 11:03
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nincsen semmi baja, nyugodj meg!
2014. júl. 6. 11:10
 2/5 anonim ***** válasza:
ha a korhazba is azt mondtak hogy nincs baja akkor nyugodj meg.de nagyon figyelj a kicsire ilyekor mar egy fel percre se lehet elfordulni.de ne okold magad. szerencsere nincs baja.tudom hogy mennyire nehez mindent egyedul csinalni.a kicsi biztos nagyon megijedt emiatt is van az ejszakai siras
2014. júl. 6. 11:30
 3/5 A kérdező kommentje:
Csak aggaszt, hogy már 3 hete és még mindig sírva kel fel. Mikorra fogja elhagyni ezt a sírást és elfelejteni a leesést? Nagyon sajnálom szegénykémet..
2014. júl. 6. 12:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Elso vagyok, csak nem volt idomirni. Nekem 5 honaposan esett le a mosogeprol, ugyanigy, megneztem a vizet... Nem lett baja. Azota a padlon keszitem elo, pelankazok, torolgetek, vsgyis mindent. Szerintem nem azert sir, ez veletlen egybeeses. Vsz szep.szorongas miatt kel. Ezt viszont csak ugy hagyja majd el, ha leszoktatod.
2014. júl. 6. 17:33
 5/5 anonim ***** válasza:

Lehet, nem is az eséstől, hanem inkább attól a stressztől rémült meg ahogy te reagáltál az esetre (gondolom jajveszékeltél), majd még becipeltétek a kórházba is, ez is nagy trauma neki.

Legközelebb már okosabb leszel és teszed ki felesleges stressznek minden apróság miatt.

Ettől lesznek még nagyobb esései is, emiatt ne aggódj, a kutacsa még nem teljesen zárt ebben az életkorban, ez is rezgéscsillapító hatású, semmi baja nem lesz tőle.

2014. júl. 6. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!