A 16 éves fiam bevallotta hogy meleg és elfogadtam azt mondtam neki hogy :fiam! Mindegy hogy meleg vagy vagy nem attól még a fiam vagy és úgy szeretlek ahogy vagy. Szerintetek baj ha elfogadom ilyennek?
Figyelt kérdés
2013. aug. 26. 21:58
1/14 anonim válasza:
Egyáltalán nem baj.Nekem is van egy fiam,és egy lányom is.Először biztos kibuknék,de elfogadnám,és ugyanúgy szeretném,hiszenem a gyerekem,a vérem.
2/14 anonim válasza:
Az a baj hogy egyáltalán megfordul a fejedben az hogy nem a helyes döntést hoztad. Egy gyerek mindig a szülei gyereke marad, ezen nem változtat semmi. Normális szülő feltételek nélkül szereti a gyerekét. Szóval nem nem baj, így helyes.
3/14 A kérdező kommentje:
köszönöm!:)
2013. aug. 26. 22:02
5/14 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek!
2013. aug. 26. 22:07
6/14 anonim válasza:
Így kéne mindenkinek. Nehogy még Te érezd magad rosszul amiatt, hogy nem akarod átalakítani a gyereked olyanná amilyenné nem lehet. Hogy a környezet mit mond azt meg le kell szarni, csak így lesz boldog a gyerek is és marad jó a kapcsolatotok. 22f
7/14 anonim válasza:
Előző vagyok. Még annyi, hogy tényleg mutatja, hogy jó szülő vagy az, hogy a gyerek ilyen fiatalon őszinte volt Veled ilyen ma még kényes megítélésű dologban. :)
8/14 anonim válasza:
Jó szülő vagy. Én 17 éves vagyok, és nem mertem még felvállalni.
9/14 anonim válasza:
Bárcsak az én szüléim lennének olyanok mint maga asszonyom. Kezét csókolom.
10/14 anonim válasza:
Nem baj ,sőt minden meleg gyerek ilyen szülőt szeretne.Aki elfogadja olyannak amilyen.
Gondolj bele , hogy mennyire össze kellett szednie a bátorságát , hogy elmondja neked.Milyen rossz lett volna neki , hogy a szülei nem fogadják el olyannak amilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!