A 16 éves fiam bevallotta hogy meleg és elfogadtam azt mondtam neki hogy :fiam! Mindegy hogy meleg vagy vagy nem attól még a fiam vagy és úgy szeretlek ahogy vagy. Szerintetek baj ha elfogadom ilyennek?
Figyelt kérdés
2013. aug. 26. 21:58
11/14 anonim válasza:
Csak tisztelni és becsülni tudlak, amiért ilyen higgadt, erős és bátor voltál. - Amúgy szerintem ez volt a legjobb, amit most a fiadért tehettél.
Gondolom, most neked is nagyon nehéz, és biztos elég zavaros. - Amikor ez hirtelen bárki nyakába szakad, annak sosem egyszerű... - Ha gondolod írj nyugodtan, ha segítségre lenne szükséged, vagy csak valakinek ki akarod önteni a szíved... - ha tudok, szívesen segítek.
12/14 csakegypali válasza:
Hehe most olvasom a topicot:) én 17 vagyok bevallottam:D apa nem értette meg nem mehetek sehová folyton megver volt hogy agyrázkódásom volt meg leköp meg ki akar tagadni:D ahhhjj bárcsak ilyen lenne az én apám felfogása is:))
13/14 Brian0 válasza:
Legalább tudod nem narkózik, nem lövi szét autómata fegyverrel az iskoláját, csak meleg. Most már eggyel több közös témátok van :)
14/14 anonim válasza:
Még egyszer elmondom Neked.
Ritka jó szülő vagy. A gyereked büszke lehet rád. Őszintén kivánom, hogy az összes többi szülő hasonló mentalitású legyen mint Te!:) Az már egy fél siker a rendes felnőtté nevelés terén, ha elfogadod olyannak, amilyen.
17F/meleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!