Ti is támogatjátok a liberális művészetet, ahogy azt Bajnai Gordon teszi?
http://www.youtube.com/watch?v=hQkn1xA0rLg
Főleg 1:16-tól válik az egész igazán kulturálttá. Szerintem még több ilyen csodára van szüksége a magyar társadalomnak, hogy valóban műveltek, toleránsak és európaiak legyünk.
Mi a problémád első? Én nem akarom lejáratni őt...
Én élvezem, ahogy Magyarország végre egyre európaibbá válik és ebben Gordonnak nagyon pozitív szerepe van. :) Te talán nem így gondolod?
LOLLL ezt barmot ahogy tapsolgat :D Ezzel a videóval sikerült hatványozottan növelni a Jobbik szavazótáborát:)
Így tovább!:))
Neee, csak a Jobbikot ne! :(
Sajnos Magyarország még nem elég érett a valódi, nyitott kultúrára, így biztos sok elmaradott és bigott emberben visszatetszést kelthet egy boxeres, színpadon vonagló homoszexuális srác, aki a fennkölt B*zi-e vagy?! c. dalra próbál nekünk előadást tartani... :((
Erre sajnos nem gondoltam, bocsánat. De talán majd egyszer eljön az idő, hogy mi is felzárkózzunk Nyugat-Európához és akkor talán lehet majd partikat rendezni, ahol az emberek egymás hányását nyalják fel a földről és közben majd jóízűket nevetnek, aztán ismét visszahányják és megeszi majd valaki más. Már alig várom. :))
Hát ez az előadás valóban lófüttyöt sem ér, de a műveltség, toleránsság és európaiság nem is abban van, hogy ezeket kell mindenkinek néznie, hanem abban, hogy megvan a lehetőségem, hogy válasszak, hogy úgy gondolom, hogy ez egy remek előadás, amilyen jót még sosem láttam vagy azt mondjam, hogy ez egy baromság és otthagyjam az egészet.
Tehát a lényeg nem a kultúra milyensége szerintem, hanem, hogy szabad-e előadni valamit, vagy nem.
Nem lenne jó szerintem, ha pl. erre a gyerekre rá lehetne jogszabályban erőltetni, hogy csak József Attila verseket adhat elő színpadon.
Bajnai csak kényszerből volt ott ,látszik rajta ,hogy a háta közepére sem kívánja ezt.
Bajnai Gordon maga nem liberális ,viszont a PM ami az LMP-ből vált ki ,ők igencsak liberálisok ,már szélsőségesen.
Ezért lehet ,hogy Bajnai Gordon kénytelen lesz kicsit integrálódni a Párbeszéd Magyarországért irányvonalához , már csak a szavazók kedvéért is.
Nem vagyok Bajnai támogató ,de így kívülről ezt látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!