Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális bisex/meleg társkeresők vannak?
Már fent vagyok egy ideje a planetromeon és a grinderen, de olyat, akivel jól el lehet dumálni vagy valami még nagyon nem találtam.
Vannak még más helyek a neten?
22F
Mondjuk nem a társkeresőkkel van a gond, hanem az emberekkel. Sokan nem szeretnek beszélgetni, csak durr bele a közepébe.
Hiába keresel más oldalakat, nagyrészt ugyanazok lesznek ott is, vagy hasonló gondolkozásúak.
Én planetromeon beszélgetek emberekkel. Azokat rögtön tiltom, akik fsz képpel vagy szexre felhívással indítanak.
Kb minden 50. ember normális.
Eddig 1 hónapja voltam fent. Kb 100 ember rám írt és találtam 2db normálisat, akikkel már egy ideje beszélek és még szóbe sem kerültek a mesztelen képek cseréi vagy bármilyen szexuális dologra felhívás pedig mindekketn jól néznek ki és nem akarok nagy képű lenni, de én sem panaszkodhatok.
Ha elég emberrel beszélsz egy idő után majd találsz valakit, aki nem akar rögtön ágyba feküdni. :)
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!