Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen használható meleg/bi társkeresők vannak?
A használható alatt mit értesz? Mert mindegyik használható, csak nem társkeresésre mondjuk, hanem szexpartner keresésre...illetve igazadott ezekhez az igényekhez, feltételezem eredetileg nem így tervezték.
Kb. mint a magyar pride.hu fórum, amit elárasztottak az idóta szexhirdetések és aztán megszűnt az oldal.
Használható nincs :D
Gyalázat amik ott folynak....
Attól függ, mire akarod használni... Társkeresésre egyik sem használható gyakorlatban, pedig elméletben elég szépen is működhetnének.
Planetromeo - ahogy tapasztaltam itthon ez a legnépszerűbb, szinte mindenki fent rajta, akinek máshol is van profilja.
randi.gay.hu - valamikor egy csomó sráccal dumáltam innen, de mára szerintem a haláltusáját vívja (nem túl nagy dicsőséggel)
Grindr - elég sokan fent vannak, de az ellenségeimnek se kívánnék rosszabb helyet. (Gyakorlatilag olyan, mint a planetromeo mobilappja, csak sokkal jobban megpróbál lehúzni...)
Én ezeket ismerem.
23/F/m
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!