Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Kiírta az androidos okostelefo...

Kiírta az androidos okostelefonom, hogy az akkumlátor túlhevült és vegyem ki, használható még, vagy már életveszéley?

Figyelt kérdés
Véltetlenül a radiáor mellett hagytam a telefonomat és ki írta, hogy túlmelegedett az akkumlátor és vegyem, ki persze ki is vettem azonnal, de most nem tudom, hogy ha már lehült akkor visszarakhatom, vagy már használhatatlan, esetleg életveszélyes, olyanról is hallodtam, hogy felrobbanhat, mit tegyek?

2015. ápr. 6. 20:05
 1/4 A kérdező kommentje:
Fontos lenne a dolog, mert itt van előttem és nem merem használatba venni, féltem az életemet
2015. ápr. 6. 20:21
 2/4 A kérdező kommentje:
jah, előtte megnéztem a hőmérsékletet és az mtk 70 Celsius volt, ez tudom kritikus, de okozott maradandó károsodást?
2015. ápr. 6. 20:34
 3/4 anonim válasza:
életveszélyesn nem nagyon lehet.Elég bambának kel lenni haoz hogy meg halj egy akumlátor által.Ha zulhevül akkor ki kell szedni és hagyni hülni ha meleg lessz és el kezd fura hangokat ki adni akkor gyorsan dombd el.Nekem is így volt telefonnak túl hevült el kezdett szikrázni és utána ki dobtam az ablakon :D
2015. ápr. 6. 21:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Nyugi, ha lehűlt akkor visszarakhatod, egy alkalomtól csak nem lesz baja.
2015. ápr. 6. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!