Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet megismerkedni, fiatal, lányos, biztosan, vagy meleg, nem profi fiúval, aki komolyan vonzódik a 40-es korosztályhoz? A társkeresők nem igazán hoztak sikert.
Nem a korral van baj, mert ha azt nézzük hogy Leonardo Dicaprio 41 éves, én vele azért elmennék.
Meg még jópár ötvenessel.
Hugh Jackmannél pl nem számít hogy 50 ő kéne!
Kinézet függő.
Társkeresőkön szerintem nem érdemes, mert a szerelem a boldogság, nem életkorban, nem cm-ben, és nem kilókban mérhető.
Attól is függ, hogy szerelemre vágysz-e?
Attól is függ, hogy a magad súlycsoportjából akarsz e válogatni?
Pl egy fogorvoshallgató nehezen fog összejönni egy targoncással ugye.
Csak sexre, hm, hát ott lehet, hogy tényleg csak a whore- kategória marad.
És még valami én Bp-i vagyok, és Londonban találtam meg a nagy Ő-t idehoztam, aztán fél év és már pucoltunk is ki Londonban, szóval Somogy, Budapesthez képest,mint Budapest Londonhoz képest...
Ki kell mozdulni!!
Budapesti fiatal fiúk írhatnak nekem!
Még nem vagyok negyven!, csak 37 leszek...
én 21 vagyok, de nekem a 40 es korosztály a kedvencem, a férfias mackók, viszont ugyanúgy tud tetszeni egy velem egykorú is a fiatalabbak általában nem mert nem tartom őket még elég férfiasnak
szóval kinek ez kinek meg az jön be, mindenki megtalálja a párját aki keresi nekem az a véleményem :)
Kb én is úgy gondolom mint az előttem szóló.
Ha valaki kell, az kell nem azért mert olyan amilyen, annak ellenére, hogy bármilyen!
A szerelem meg őszintén az, hogy egyvalakivel jobban szeretünk dugni, mint az összes többivel.
Szóval negyvenes is taláhat magának 21 éves kis twinket ha bejönnek egymásnak miért ne.
De ha a kis twink elmúlik 25, azért nem cseréld le...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!