Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzív fiatal srácok és idősebb aktívak?
Jajj. Túl késő van ehhez. Holnap válaszolok.
25F
Nem tudom mennyire számítok idősnek, 23 vagyok, ha egy fiatalabbnak tetszenék, valószínűleg lefeküdnék vele, ha nincs valami komoly baj vele (súlyosan elhízott, nagyon ocsmány a bőre, nagyon előnytelen vonásai vannak, stb)
14-16 után, ahogy az ember öregszik, úgy lesz egyre kevésbé vonzó, ráncosodik, a beszédhangja mélyebb és kevésbé tiszta lesz, szőrösödik, stb, szóval ha nekem, mint 23 évesnek, a tudtomra jutna, hogy egy még zsenge korban lévő egyednek olyan ízlésficama van, aminek következtében engem preferál a korabeli zsenge srácokkal szemben, szerencsésnek tekinteném magam és azzal reagálnám le, hogy lefekszem vele.
Nem tudom, de én 20 alatti passzívat keresek.
25F
Én 25 vagyok, és baromira nem érzem magam öregnek.
És jóképű is vagyok, de nem kortól függ hanem attól hogy tartod magad.
Gondolj hány ötven vagy negyvenes színész van akire azonnal rámozdulnál? Rengeteg!
A kor egy szám!
A párom 30 egyébként és mindkettőnket fiatalabbnak néznek.
16 évesen 22 éves volt a párom, és mindkettőnket taknyosnak hívtak! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!