Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegként, de gyerekkel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegként, de gyerekkel lehetséges szerintetek párt találni?

Figyelt kérdés

Ti elfogadnátok, hogy ha összejöttök hárman lesztek?

Még csak ovis a fiú, én huszonéves vagyok.

2018. dec. 20. 23:04
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
87%
az édesanyjával találkozna?
2018. dec. 21. 14:12
 12/20 anonim ***** válasza:
89%

#11 voltam

mármint a gyerkőc.

2018. dec. 21. 14:12
 13/20 anonim ***** válasza:
26%

11:39 nem vagyok turbó magyar csak józanul gondolkodom, sőt.. nem mintha rád tartozna de biszex vagyok

Nem azért, de elég előítéletes megnyílvánulás volt ez, amit pont nem vártam volna egy olyan embertől aki az empátiáról és toleranciról papol. Akkor hogy is van ez?

2018. dec. 21. 14:42
 14/20 A kérdező kommentje:

Kedves lylchoo!

Nem találkozna az anyjával.

2018. dec. 21. 15:46
 15/20 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem full lehetséges, sok sikert hozzá :).
2018. dec. 21. 23:38
 16/20 anonim ***** válasza:
20%
Nagyon jó ötlet! Aztán, majd a szeretőiteket is mutassátok be a gyereknek. Igazi nagy család lesztek. .uzik.
2018. dec. 22. 00:43
 17/20 anonim ***** válasza:
98%

Engem full nem zavarna, sőt, mivel a szüleim egyik nagy bánata, hogy hogyan lesz gyerek... ezzel ez is meg lenne oldva, igazából. Na meg én szabadidőmben szoktam ritkán gyerekeket tanítani (hobbiból/kedvtellésből, tanítás öröméért tanítok), és mindig is szerettem gyerekekkel foglalkozni, zenetáborokban is szólamvezetőként mindennap foglalkoztam a szólamtársaimmal.

És amúgy azt láttam egy jó pár melegen, hogy igencsak örülne, ha családos lehetne, szal szerintem ez nem hátrány, sőt néhány főnél előny is.

Amit én egy ilyen kapcsolatban nehezen megoldhatónak látok, bármilyen esetben, az az, hogy az egyedülálló szülő mikor tud elég időt szakítani a párjára, vagy randipartnerre, hogy komolyodjon a dolog, mert azért gyerekkel csak nem mennek el randizni a szingli szülők...

2018. dec. 22. 14:38
 18/20 anonim ***** válasza:
24%

én biztos nem

neveljenek a heterok gyereket

2019. jan. 5. 12:02
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Sikerűlt már találni valakit?
2022. dec. 12. 20:26
 20/20 anonim ***** válasza:
81%
Kérdezz meg egy iskolai pszihologust mi a velemenye.
2022. dec. 22. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!