Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Tippek első orálra?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tippek első orálra?

Figyelt kérdés
Szóval egy közeli barátommal megbeszéltem, hogy közösen kiverjük, aztán leszopom, de nem vagyok benne nagyon profi, bár nem az első szopásom. Tippek, hogy mire kell figyelni, mit szeretnek?

2018. dec. 17. 21:37
 1/2 -remete- ***** válasza:
100%
általában a kicsi fogzás jó érzés. DE sokan túl tolják. szerintem bő nyállal szenvedélyesen csináld.
2018. dec. 18. 05:47
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Alakíts ki egy vákumot a szádban amikor benne van a penisz, (ugy h csak elkezded szivni), egyik baratom oda volt erte, de nekem annyira nem jott be...
2018. dec. 18. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!