Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok! Első szopáshoz jó tippek?
Figyelt kérdés
2016. márc. 8. 21:34
1/11 anonim válasza:
Ne parázz! A többi jön ösztönszerűen.
2/11 anonim válasza:
Szivd erosen. Es a golyoit is markolaszd. Neha nyald meg meg a makkjat. De elso sorban elengedhetetlenm hogy legyen szád. Üdv egy felizgult 21 éves meleg ffi
5/11 anonim válasza:
2-es küldenél nekem a felálló f@rkadról képet? Ha akarod utana en is kuldhetek ;-)
Ha bárki szeretne küldeni a fa**áról azt nagyon várom!
23f/m
6/11 anonim válasza:
Beizgultatok srácok, hogy a más farok kép kell? ugyanolyan farok van, nem mindegy? melegek?
7/11 anonim válasza:
Ne szopni akarj,hanem szeretni!
9/11 anonim válasza:
Szevasztok srácok, most szőrtelenítettem a farkam csupaszra, 25 éves vagyok, valaki kényeztetné, vagy valami? /pesti vagyok/
10/11 anonim válasza:
sok nyál és vigyázz a fogaidra. ne csak ki-be tologasd a szádban hanem használd a kezed, foglalkozz a belső combjával, heréivel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!