Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Léteznek olyan férfiak magyaro...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek olyan férfiak magyarországon akiknek női nemiszervük van?

Figyelt kérdés
2018. dec. 9. 12:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
Nem, mivel akinek női nemi szerve van, az nő.
2018. dec. 9. 15:20
 12/20 anonim ***** válasza:
3%

#3: Értelek, de én azokról írtam akik átalakító műtétet végeztettek már magukon. Aki férfinak születik ferfi is marad örökre. Ezt ne próbáld bemeselni nekem hogy nem így van, mert nem fogod tudni bebizonyitani.

Én azokat az embereket tudom jobban tisztelni akik valóban ezzel a rendellenességgel születtek (hogy más neműnek érzik magukat, mint amik valójában), de mégis küzdenek és igyekeznek betegséggükkel együtt élni.

2018. dec. 9. 15:35
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Sok olyan van aki férfinak képzeli magát de valójában csak egy farok.
2018. dec. 9. 16:10
 14/20 anonim ***** válasza:
91%

A WHO szerint nem betegség, kedvesem.

Egyébként pedig, de, elárulom, létezik teljes nemátlalakító műtét, ezáltal és a horomonok által az adott egyén teljesen azzá a nemmé válhat, aminek érzi magát.

Ja és még valami. Tudom, nehéz lesz feldolgozni. De: interszexualitás, androgünitás.

Léteznek olyan emberek, akiknek egyszerre van pl heréje és méhe és a hormonháztartása is más. Avagy mindkét nemi szerve.

WÁÓ! Ugye milyen meglepő? Ők így születtek: a két nem "közé". De ennek ellenére lehet, hogy az egyikhez tartozni akarnak. Nem gondolod?:)

2018. dec. 9. 16:36
 15/20 anonim ***** válasza:
3%

"Léteznek olyan emberek, akiknek egyszerre van pl heréje és méhe és a hormonháztartása is más. Avagy mindkét nemi szerve."

Nem hallottam ilyenről, de ha igaz akkor kb. 10000000 ből 1 ember él ilyen rendellenesseggel. Tehát ez azt jelenti hogy totál természetes, normális dolog ha valaki átoperálja magát és megy az őszintei után. Ok.

Meg egyszer belinkelem ezt a jó kis vitát, érdemes megnezned:

[link]

Szóval a csaj gondolatmenetét követve mondhatom, hogy én inkább egy 300 éves fa vagyok. Miért? Mert így döntöttem. #ezegyszabadorszag

2018. dec. 9. 17:43
 16/20 anonim ***** válasza:
6%
Bocsi, javítás: - őszintei után - ösztönei után *
2018. dec. 9. 17:44
 17/20 anonim ***** válasza:
91%

#15: Köszi, hogy belinkelted még egyszer, légy szíves, linkeld be még legalább ötször, hátha akkor jobban megértjük. De légyszi a legközelebbi linkelésnél azt is tedd hozzá, hogy melyik az a rész, amelyiknél nem csak gúnyolódik a kérdezővel, hanem értelmes érvek is elhangzanak, ugyanis én kb. 2 percig bírtam nézni. Nem, az "akkor én meg egy jávorszarvas vagyok" vagy "egy 300 éves fa vagyok" nem értelmes érv. Mégpedig azért, mert ha te egy jávorszarvas vagy egy 300 éves fa lennél, akkor nem tudnád ideírni ezt a hozzászólást, mivel, bármilyen furcsának is tűnik, a jávorszarvasok és a 300 éves fák még bekapcsolni se tudják a számítógépet, nemhogy kommentelni. Az meg végképp hülyeség, hogy a 22 éves lánytól azt kérdezi, hogy ennyi erővel miért ne vallhatná magát 60 évesnek... Az, hogy mikor születtünk egy tény. Igen, mondhatnád, az is tény, hogy milyen nemi szervünk van. Erre én meg azt mondom, hogy nem a nemi szervünktől függ az, hogy milyen neműek vagyunk, hanem attól, hogy milyen nemű az agyunk – és ez is ugyanolyan tény. És mivel ezt te nem tudod megállapítani, jobb híján az agy tulajdonosára kell hallgatnod. Nem te döntöd el! Amúgy kutatások is vannak a témában, csak hogy lásd, hogy nem a levegőbe beszélek: [link]

Üdv:

egy transz nő

2018. dec. 9. 18:20
 18/20 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem érthetően és logikusan érvel a csávó én végig néztem az abortusz-elleni rész is érdekes. Jó, hogy Amerikában vannak még konzervatív közszereplők, mert sajnos itt tart a világ: [link]

Kb. a semmiért tönkretettek egy tanárt. Mi lenne, ha engem fiú létemre, lekislányozott volna a tanárom? Semmi. Ha transzneművel csinálják, akkor már ki van rúgva a tanár. Itt a probléma, nagyon agresszívan próbáljátok meggyőzni az embereket a hülyeségről és engem ez nagyon elszomorít, mert kicsit ijesztő társadalmi jövőkép rajzolódik elém, mikor ilyen hírt olvasok. Szerencsére a magyar vezetőség (most még) normálisan gondolkodik erről a dologról szerencsére - a sok hülyeségétől eltekintve.

Elolvastam, köszi. Jó pár ilyen hasonló "tudományos" kis cikket olvastam már erről a témáról, mert érdekelt mindig is a téma. Sajnos ez a cikk is ugyanolyan mint a többi ami arról szól, hogy egy-két orvostól idéznek valami jól hangzó dolgot és összeraknak valami agymosó "tudományosnak" kategorizált cikket. Attól még, hogy odaírják pár orvos nevét nem biztos, hogy bizonyított állítások amik le vannak írva. Például 2008-as világgazdasági válság előtt jó pár nagy nevű közgazdász professzort lefizettek, hogy nyilatkozzák azt, hogy a lakáspiac ultra szilárd és sosem fog bedőlni aztán ismerjük a folytatást...

Nem látom értelmét, hogy tovább vitázzunk erről. Vannak okosabb emberek akik ezt megteszik, szóval én kiszálltam a fórumból, mert csak kapom tovább a 0%-ot. :D Minden jót!

2018. dec. 9. 18:55
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Én azért reagálnék arra, amit írtál, függetlenül attól, hogy elolvasod-e vagy sem.

1. A cikkben azt írják, hogy kirúgták a tanárt, ami azért messze nem egyenlő azzal, hogy tönkretették. Egy kicsit felfújtad ezt, nemde? Szerintem annyi tisztelet azért jár egy embernek, hogy a nevén és a neme szerint szólítsák.

2. Ne akard nekem bebeszélni, hogy ha téged fiú létedre az egyik tanárod folyamatosan lányként kezelt és lánynéven szólított volna, azt csak egy legyintéssel elintézted volna. Nem érzed a helyzet abszurditását?

3. Oké, hát így könnyű érvelni, hogy ha valamit te belinkelsz, az a szent igazság, de ha én támasztom alá a véleményem egy tudományos forrással, te lemosod annyival, hogy áltudományos agymosás, konteó.

4. A 0% talán nem véletlen... nem lehet, hogy azért van, mert amit te írsz, annak semmi alapja és az emberek nem veled értenek egyet?

Ja, és arra még mindig várom a választ, hogy a 300 éves fák hogy tudnak a gyakorira írogatni.

2018. dec. 9. 19:13
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Én pl. Nem célom senkit sem győzködni, tisztában vagyok a korlátaimmal és azzal is, ha más mást gondol vagy nem elfogadó, erre is megvan az érvrendszer és az enyém is megvan. Nem "reklámozom" és úgy gondolom, hogy ez a tény csak arra tartozik, akivel párkapcsolatot tervezünk, amúgy megküzdöttem, amivel meg kellett, férfiként élek és nem érdekel a dolog politikai oldala.
2018. dec. 10. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!