Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Léteznek olyan férfiak magyaro...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek olyan férfiak magyarországon akiknek női nemiszervük van?

Figyelt kérdés
2018. dec. 9. 12:25
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
0%

Tanmese, amit ezek szerint sajnos sokan elfelejtettek (csak 20 másodperces a videó):

https://www.youtube.com/watch?v=mXqo_-ldATw

2018. dec. 9. 12:27
 2/20 anonim ***** válasza:
95%
Úgy érted ftm transz emberek, akik még nem hajtottak végre (teljes) nemátalakító műtétet? Persze, sok ezer. Én is rengeteget ismerek.
2018. dec. 9. 12:28
 3/20 anonim ***** válasza:
0%
Sajnos van és büszkék is rá...
2018. dec. 9. 12:29
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

(#1)

Csak egy kérdés: ti hogy éreznétek magatokat, ha a másik nemként jöttek világra?

Ha nőként farkatok lenni és nem lennének melleitek, vagy ha férdiként nem lenne farkatok és melleitek lennének?

A transz emberek támogatásra szorulnak.

Hidd el, erre nem büszkék és nem örülnek neki. Nekik sem jó, hogy nem annak a nemnek születnek, aminek érzik magukat.

Én már vettem el kést ftm transz sráctól, mert le akarta vágni a melleit és hoztam már vissza olyan embert, aki ki akart ugrani a negyedikről emiatt.

A frusztrációd levezetése helyett támogasd azokat, akiknek ezt kell átélniük. Hidd el, ha választhatnának ők is azzal a nemmel születtek volna, aminel érzik magukat.

2018. dec. 9. 12:37
 5/20 anonim ***** válasza:
10%

"A transz emberek támogatásra szorulnak."

Támogatom, hogy mindenkit egyenlőként kezeljenek, de azt nem, hogy valakivel kivételezzenek, pozitívan diszkriminálják.

2018. dec. 9. 12:41
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

És hol volt szó itt pozitív diszkriminációról...?

2018. dec. 9. 12:44
 7/20 anonim ***** válasza:
0%

"A transz emberek támogatásra szorulnak."

A nem transz emberek is.

2018. dec. 9. 14:37
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Mondtam egy szóval is, hogy nem?

Ennyire támogatásra szorulsz és figyelemhiányos vagy, hogy irigyled azoktól az emberektől, akik fél életen át (vagy egészen) át szenvednek, hogy meglegyen nekik az, ami neked vagy nekem adott és amitől mi boldogok vagyunk?

Tök igaz. A nem transz emberek is támogatásra szorulnak. Én sem vagyok transz, de nekem is vannak problémáim.

Viszont, amikor itt olyanokat írnak az emberek, hogy

"a fiúknak fütyijük van, a lányoknak meg..."

Meg

"sajnos büszkék rá"

Az nagyon nem támogatás.

És nyilván nekem, vagy neked, akik nem vagyunk transzok nem kell megküzdenünk azzal, hogy olyan neműek lehessünk, amilyenek vagyunk...

2018. dec. 9. 14:43
 9/20 anonim ***** válasza:
91%
Ha támogatjuk a transzszexuális embereket, akkor azzal negatív diszkriminációban részesítjük a nem transzszexuális embereket? Ez milyen logika? Mennyire csökevényes agy, és romlott lelki világ kell ahhoz, hogy valaki az elesettek, szenvedők támogatásába bele lássa azt, hogy ez pozitív diszkrimináció. Undorító felfogás. Szánlak, és megvetlek. Nem vagy ember, csak egy homo sapiens sapiens.
2018. dec. 9. 14:48
 10/20 anonim ***** válasza:
0%

[link]

Egy kiegészítés a témához. :)

2018. dec. 9. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!