Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero pasik gondoltatok màr rá?
Figyelt kérdés
Fantázia szinten hogy milyen lehet egy pasival?2018. dec. 2. 06:29
11/26 anonim válasza:
Nem értem hogy ez a homokos kérdező miért úgy írta ki hogy heterok? Miután válaszolt egy csomó biszex!
12/26 A kérdező kommentje:
#11 Mert máshogy nem lehet ezt így megkérdezni már bocs. De ha tudsz jobbat várom a javaslatokat.
2018. dec. 2. 08:51
13/26 anonim válasza:
Nem heterokat kérdeztél, azt te is tudod, ugye? Minimum biszexek...
14/26 anonim válasza:
Bakker, éjjel ezt álmodtam.....
15/26 anonim válasza:
10-es vagyok !
Azért kérdezte a heterokat, mert kíváncsi volt, hogy az ő többségük hogy áll ezzel. Nyilván a biszex-homoszexuális férfiak, 100-50%-ban fantáziálnak ilyenről, ezért is biszexek és homoszexuálisok...
Attól pedig, hogy valaki ilyent vet fel magában, még nem lesz mindjárt biszex... Milyen a-gy-a-m-e-n-t felfogás ez ???
Én nő vagyok, de természetesnek tartom, hogy ha minimum egyszer is, de feltesszük magunknak a kérdést, hogy vajon milyen lehet egy azonosneművel, márcsak kíváncsiságból is. Ettől azonban senki nem lesz leszbikus vagy meleg.
Nem fogja az illető a nőket vagy a férfiakat szeretni.
16/26 A kérdező kommentje:
#15 Teljesen igazad van!
2018. dec. 2. 09:25
17/26 anonim válasza:
Csak a punci, álmomban sem jött elő soha, hogy férfivel szexelnek.
18/26 anonim válasza:
mindenkinek mindent ki kell probálni egyszer..minden jo a sexbe nagyon élvezetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!