Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero fiúk! Gondoltatok már arra hogy milyen lehet fiúval? Esetleg néztetek videókat vagy ki is próbáltátok?
Figyelt kérdés
Kort ès nemet is írjatok:)2016. aug. 18. 17:34
1/14 anonim válasza:
En mostanaba gyakran fantazialok arrol. meg nem probaltam semmit de be indit a dolog :) 23 f
2/14 Noren1989 válasza:
Fantáziaszinten izgat csak a dolog. Olyankor felmegyek a rosszlányok travi részlegére, és ellátom a bajomat.
3/14 anonim válasza:
Gondolok rá, hogy ki kellene próbálni. Csak hogy megtudjam milyen. Kaptam jelzéseket, hogy bejövök fiúknak. Eddig elutasítottam az ilyen közeledéseket. Lehet, egyszer ki kellene próbálni.
5/14 anonim válasza:
gondoltam rá és videokat is szoktam nézni
6/14 anonim válasza:
Én is gondolkodom rajta nagyon, főleg az orál tetszik:) Videókat szokok nézni és el is sülök tőlük, csak utána utálom magam... 24/F
7/14 SIDLER22 válasza:
Én hetero vagyok teljesen (tudomásom szerint) és egy fiúval egy ágyba lennem nem lenne túl jó. Büdös. Meg nincs luka. Jó ott az ánusza, dehát akkor is!
16/F
8/14 anonim válasza:
Igen:) en lennek passziv szerepben. Kiprobalnam mar reg ota de. Csak olyannal aki szimpi, kulturalt es normalis. Nem egybol akar eroszakoskodni, eloszor ismerkedes, kozos hoki es hasonlok. Ki tudja, lehet nem tetszene egyikunknek sem, de jo haverok lennenk a vegen. 23 f
9/14 anonim válasza:
Gondolkozom rajta, csak sajnos kevesen vannak akik ott laknak ahol én.
Az orál érdekelne csak.
18F
Kecskemét
10/14 anonim válasza:
Engem a passzív szerep izgat.
Vékony és alacsonyabb vagyok.
Valaki akar beszélgetni :P?
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!