Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megszivatnátok, ha így lennétek?
Nálam alap, hogy találkozó előtt lássuk egymást, hogy hogyan is nézünk ki. Emellett a kettőnk között zajló kommunikációból nagyon könnyen leszűrhető, hogy a másik megbízhatónak látszik-e legalább egy találkozó erejéig. Persze így is akadtak érdekes találkozóim, amikor az illető elvileg elment haza, amikor pontban nem voltam ott. Persze lényegtelen, hogy öt percet késtem csak. De azt se tudtam kikerülni, amikor nem az az ember volt ott, akire számoltam, mert vagy tíz éves képet küldött, amin máshogy nézett ki.
Egy olyan oldalon, mint itt, ami nem kizárólag ismerkedésre van, valamint állandó jellegűek a heteroszexuális férfiak jelenléte ebben a témakörben, ezáltal nem használom ezt az oldalt ismerkedésre. Így olyan helyzetbe nem kerülnék, mint amiben te vagy.
Egyébiránt az ilyen eset dühítő, és idegesítő, de komolyabban nem érdemes vele foglalkozni. Reméljük tanultál belőle.
31/F
Többször előfordult, hogy nem jött el a srác a talira, pedig előtte nagyon odavolt, mennyire vágyik a szerelemre, versek, dalok meg amit akarsz...
Volt, aki eltűnt, és sosem hallottam felőle többet, volt, aki azt mondta utólag, hogy félt. De nem szívattam meg egyiket se, legyen az ő problémájuk, hogy gerinc nélkül kénytelenek élni.
Tanács: olyan helyekre beszélj meg találkozót, ahová amúgy is menned kellene, ezért ha nem jön a férfi, nem volt haszontalan az utazás. Én pl. állateledelbolt előtt randizom. :D
Nem teljesen értem mi van mert össze vissza írtad ezt a sztorit.
De az elég egyértelmű, hogy te egy eleve problémás emberrel mentél bele a találkozóba ez pedig előre látszott.
Ezek után felháborodni, hogy nem volt százas, hát ne haragudj...
Mégis mi a francot akartál tőle?
Szexet?, mert akkor meg is érdemled, randit? minek? Miért nem találkozol valaki normálissal?
Én megszivatnám vagy legalább tudatnám vele, hogy tudom ki ő és minimum kérjen bocsánatot! Ha nem tenné meg akkor szivatnám meg és felhívnám a figyelmét, hogy ha megtudom hogy mást megszivat ugyanígy akkor visszakapja. Plusz ha nem felejteném el akkor pár nap/hét/hónap múlva megkérném pl itt az egyik barátom, hogy írjon rá, hogy őt is megszivatja-e.
Tanulja meg, hogy nem játszunk mások érzéseivel/idejével. Én megértem a kiíró indulatát főleg olvasva a kiegészítéseket. Aki nem korrekt, az nem érdemli meg, hogy vele korrekt legyen az ember. Ez az egyik véleményem. A másik, hogy az amit az ember tesz az őt minősíti. Azonban ilyen helyzetben azért ez összetettebb. Valakinek szerintem is rá kell mutatnia...
F 24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!