Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ti megszivatnátok, ha így...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti megszivatnátok, ha így lennétek?

Figyelt kérdés
Tegnap egy szivatás áldozata lettem. A srác talira hívott innen az oldalról. Azonban nem cseréltünk képet, se mobilt. Ő képet akart én meg mobilt. Azonban nem akarta kiadni, holott szerintem alap. A jófogáson is megadod idegeneknek... Miben más ez. Ráadásul lehet tiltani ha zaklatna... Szóval a lényeg, hogy a srác a tali időpontjában is írkált, de sose a kérdéseimre válaszolt. (Hol van pontosan, Miről ismerem meg) Sunyiskodott, de szerencsére sejtettem, hogy ez lesz így készültem. A lényeg, hogy van képem a róla és tudom a nevét is, stb. Szerintetek megszivassam? Ha igen akkor hogyan? Mert tuti nem csak velem teszi ezt meg. És szerintem ez amit tesz aljas. Megérdemelné, hogy megleckéztesse valaki, hogy nem lehet bármit megtenni úgy, hogy annak ne legyen következménye.

2018. nov. 20. 09:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
89%

Én teljes mértékben megértem a srácot.

Előzetes képcsere nélkül én sem taliznék veled, minimum hogy legalább felületesen tudjam kivel beszélek/találkozom.

Telefonszámot adok akkor ha már láttam képet, és a találkozáshoz szükséges, ha nem akkor nem mert egy telefonszám az elég személyes. Vannak akik utálnak telefonálni, inkább az írásbeli/élő kommunikációt részesítik előnyben.

2018. nov. 20. 09:34
 2/14 anonim ***** válasza:
94%

Jól értem, hogy nem ment el az illető a talira? És ezért akarod megszívatni? Hagyd annyiban és keress mást. Lehet, hogy megijedt, vagy félreértettétek egymást. Nekem nagyon fura, hogy egyből a szívatás jut az eszedbe.

Egyébiránt ha az arcképével és/vagy a nevével visszaélsz az bűncselekmény. Szóval csak óvatosan azzal a szívatással...

Röviden a kérdésedre válaszolva:

Megszívatnám?

Nem. Szerintem gyerekes volna.

2018. nov. 20. 09:38
 3/14 A kérdező kommentje:

A képcserét ő akarta de ő maga nem volt hajlandó kezdeni. Elvárta, hogy adjam, de ő nem adott volna elsőre. Mindegy. ENNEK ELLENÉRE ment bele a taliba, tehát ha nem okés (ahogy a kedves 1. írja) akkor minek hív el a talira? A talin a megbeszélt időben és a helyen azt írta, hogy ott van. Nos én ott álltam. Egyedül. Folyton kérdeztem, hogy hol áll, hátha eltévesztette az információs pultot meg hogy miben van. Én leírtam miben vagyok és pontosan hol. SOHA nem válaszolt a kérdésre csak azt írta hogy ő itt van és én nem vagyok ott és hülyének nézem. Ez az egész egy aljas szivatás volt. Csak arra nem számolt, hogy kiderítem hogy ki ő. Meg figyelek a helyszínen mindenkire. És értem én, hogy ha vki nem akar találkozni kép nélkül. Nincs vele gondom. Azonban akkor nem hívom el a talira a másikat úgy hogy tudom ő utazik érte majdnem egy órát. Szóval ennek tükrében még mindig ugyanúgy látod 1. hozzászóló? (Nem bunkón kérdezem mielőtt úgy jönne le)

Ja és a mobilra térve. 3000Ft egy telszám. Erre a céllra lehet venni. Nekem is van. De van INGYEN app is amivel kapsz egy telefonszámot. Aztán ha úgy van törlöd másnap és nem hívhat senki. Szóval ez szerintem ma nem olyan nagy dolog. De ajánlottam snapchatet is. Az se volt jó neki. Mindenben kifogás volt gondolom azért mert előre tudta....

Ja és a szivatásra térve. Így van. Bűncselekmény sok dolog. A pletykálás pl nem az. Az se bűncselekmény ha a barátaitól megkérdezem a Facebookon, hogy tényleg meleg-e, hisz csak érdeklődöm és nem állítom. Sorolhatnám. Őszintén nem az a baj, hogy becsapott. Az a baj, hogy aljas módon. Az a baj, hogy elnézést nem kér. És főleg az, hogy ezt mással is meg fogja tenni és sose lesz következménye, mert más nem fogja megtudni ki is a személy.

KORT Is írjatok mert érdekel az, hogy ki mennyi idősen gondolja azt amit ír.

2018. nov. 20. 10:23
 4/14 anonim ***** válasza:
93%
Szinte biztos, hogy nem a saját nevét és képét adta meg. Ezt tartsd szem előtt.
2018. nov. 20. 11:25
 5/14 anonim ***** válasza:
97%
Huh, elolvastam a kérdező újabb hozzászólását és lehidaltam ezen a gyilkos indulaton. :D
2018. nov. 20. 11:26
 6/14 anonim ***** válasza:
97%

Hát ha 6 évesnek érzed magad, szívasd meg

De mivel semmiféle káresemény nem ért, és eleve számítottál erre, akkor ha felnőtt ember vagy, lépj tovább

Tudod engem hányszor hoztak ilyen helyzetbe?

Pedig nő vagyok, de lapoztam. Nem az én jellememet csorbítja az ilyen esemény

2018. nov. 20. 11:48
 7/14 anonim ***** válasza:
96%

Az nem lehet, hogy ő is ott volt és valóban elment a talira, csak már messziről beazonosított téged és nem jöttél be neki? Ahhoz meg nem volt elég bátorsága, hogy az arcodba mondja, hogy bocsi, de nem oké a dolog, inkább hagyjuk. Ezért inkább távolról megnézett, majd elmenekült a kínos magyarázkodás elől. Ez nem lehet egy forgatókönyv?

Lehet, hogy nem direkt szívatott meg, csak elkerülte a számára kényelmetlen szituációt. (Bár egyenesebb lett volna, ha eléd áll és azt mondja: Sorry, de nem oké a dolog.)

Hagyd a fenébe, nem kell itt szívatni senkit. Lépj túl rajta.

2018. nov. 20. 14:16
 8/14 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem az oké, hogy neked nem esett jól, mert utaztál is érte stb.

De azért egy ilyen dolgot kiszivárogtatni fb-on hogy meleg? Szerintem iszonyú gyerekes, és baromi szemét dolog lenne és egyáltalán nincs egy szinten a téged ért "szivatással"!

Kedves kérdező, itt most a leírtak alapján te tűnsz nagyon aljasnak ha ilyeneket tennél csak azért mert valaki nem ment el egy talira.

Nőj fel! Egy értelmes ember nem így viselkedik ahogy Te és meg sem fordul a fejében ilyesmi.

Üdv...

2018. nov. 20. 16:33
 9/14 anonim ***** válasza:
59%
Engem komolyan érdekelne hány éves vagy
2018. nov. 20. 17:47
 10/14 anonim ***** válasza:
61%
Irj ra hogy mi a szitu es ha marad az amit irtal hogy hulyenek nez akkor szivasd. Nem korrekt valoban amit tervezel de jogos hogy ha o nem korrekt akkor neked se kell. Igy hatha tanul... ja akik azt irjak te vagy a gaz azok szerintem nem olvastak figyelmesen. Ha ott volt de nem okes mondja azt, de ne szivassa. Ha szivatja akkor meg viselje a valaszt. F 21
2018. nov. 20. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!