Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magnumban lessz Rabszolgák éjszakája, tudtok erről valamit hogyan zajlik? És ti rabszolgák vagy mesterek lennétek?
Figyelt kérdés
2018. aug. 23. 00:39
1/7 anonim válasza:
Tudtommal a rabszolgasák intézményét már egy ideje betiltották...legalábbis a világ ezen részén.
3/7 anonim válasza:
Te jó ég, meglepődtem kicsit de tényleg lesz egy ilyen rendezvény.. :o
4/7 anonim válasza:
És domina itt nem is lehet? Semmit nem írnak róluk.
5/7 anonim válasza:
Nem tudok róla semmit se, én rabzolga lennék szívesen de ez nálam alkalmi kategória tehát offos számomra.
6/7 anonim válasza:
Én domináns vagyok, de számomra nem lenne izgalmas egy olyan szolga, akit más is megkaphat. A szolga csak az enyém és kész. Ráadásul ki tudja mit kap így el? Leszop 4-5 embert akiről semmit nem lát vagy tud...
7/7 anonim válasza:
Annyira izgato, nezni, hogy a szolgadat masok bas.szak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!