Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek megy az önszopás?
Figyelt kérdés
Mekkora a farkatok? Végig tudjátok csinálni? Kort is írjatok!2018. nov. 18. 19:33
1/14 A kérdező kommentje:
Ha nem meleg/bi ír kérem írja, hogy hetero csak mert az egy kicsit érdekesebb abból, hogy miért sz-pja magát egy hetero. De amúgy nincs vele gond :)
2018. nov. 18. 19:34
2/14 anonim válasza:
Nekem nem megy, nem vagyok elég hajlékony. 😄
3/14 anonim válasza:
Sajnos nekem se ezért gyertya pózban verem és a számba spriccelek
4/14 anonim válasza:
Nem de pár éve beszéltem itt egy sráccal aki meg tudta csinálni. Képet is mutatott róla. Durva volt. Igaz nagy is volt neki :)
5/14 anonim válasza:
Hajlékony vagyok és nagy is a méretem, elég könnyedén megy.
6/14 anonim válasza:
Az enyém 15 és alapból nem érem el. Ha kb. fél óráig nyújtok hozzá, akkor végül a makkomat is be tudom kapni, de őszintén szólva, nem éri meg a szenvedést érte... xD
7/14 anonim válasza:
14 évesen ment, de már sajnos nem.
22/F
8/14 anonim válasza:
Ha menne, egész nap csak nyalókáznék és az ondómat szürcsölném.
9/14 anonim válasza:
Kamasz koromban ment, most már nem. Viszont ott van a párom, aki megteszi helyettem. :P
28f m
10/14 anonim válasza:
Nekem megy, és végig is szoktam csinálni, mindig a számba élvezek ilyenkor. :) Szinte mindig így masztizok, mert hatalmas élvezet. :) 16 centi.
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!