Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy meghitt meleg (vagy bármilyen) kapcsolatban az orál szükségszerű? Anélkül már nem megy? Röviden lent
azaz, a szex jó, de kell, hogy orál legyen benne?
nekem egy kicsit visszataszító valakinek a nemiszervét szopni/nyalni
nem elegendő a sima szex különböző pózokban?
de elmondom hogy néha-néha amikor maszturbálok, akkor nagyon ritkán arra verem ki (de csak nagyon nagyon ritkán) hogy valaki szájába verem - képzeletben,
de nem biztos, hogy nekem is menne az orál, ez még ritkábban fordul elő, hogy elképzeljem, hogy szopok,
DE! ha a valóságban nincsen orál egyik részről sem, nekem az is nagyon jó!
van valaki aki nem szereti az orált??
Kérdező, először is hány éves vagy, és szexeltél-e már életedben? Mert amíg nem próbáltad, addig nehéz ennyire kategorikusan elítélni az orális szexet.
Ez eléggé része a szexualitásnak, persze nem azt mondom hogy kötelező eleme. Egy gyors menetnél én sem bánom ha kimarad, de ha van rá idő akkor nagyon izagtó tud lenni.
Én imádom az orált, adni is és kapni. De nyilván nem mindenki van ezzel így.
A legjobb barátom sokáig azt hajtogatta, hogy milyen undorítónak találja, hogy valaki akár csak az övét is bekapná... éveken keresztül ment ez. Aztán egyszer kipróbálta mégis, hogy milyen, azóta saját magán röhög, hogy milyen h*lye volt, mert mennyire jó érzés, amikor csinálják neki. Szóval én azt tudom mondani, amíg nem próbáltad, addig ne írd le a dolgot. Egyszer ki lehet próbálni, aztán ha akkor sem tetszik, utána nem kell erőltetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!