Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha egy 16, és egy 27 éves...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy 16, és egy 27 éves pasi randizni megy kajálni valahol, akkor kinek illene fizetni?

Figyelt kérdés
Általában a fiú szokott a lánynak, de itt mindketten fiúk :D Akkor mehet lefelezve? Vagy hogy? Tudom, nem kicsi a korkülönbség :D

2018. nov. 12. 16:49
 1/8 anonim ***** válasza:
95%

Én nő vagyok, de sosem engedem, hogy a pasi fizessen mindent.

Vagy mindent felesben, vagy egyet ő, egyet én.

De tekintve, hogy a 16 éves valószínűleg még nem dolgozik, így illene az idősebbnek fizetnie

2018. nov. 12. 16:52
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Figyelembe véve, hogy 16 évesen még valószínűleg nem dolgozik így az idősebbnek etikusabb.

Ha te a fiatalabb vagy akkor figyeld, a reakcióit ha fizetni szeretne akkor hagyd, hanem mond hogy külön fizettek. (Ha étterembe mész randizni, mindig legyen nálad is egy kis pénz)

Ha te vagy az idősebb akkor ha van lehetőséged ajánld fel a számla rendezését.

2018. nov. 12. 17:03
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy jön. Én, ha csak néhány évvel idősebbel megyek, akkor is meg akarnak hívogatni, ami nem feltétlen jó érzés nekem (ne kérdezd miért), de néha sikerül kiharcolnom a felezést.

Meg is beszélhetitek és ami mindkettőtöknek tetszik.

2018. nov. 12. 17:04
 4/8 anonim ***** válasza:
75%

Bár én lány vagyok. De a feles fizetést egyáltalán nem szívlelem. Persze, nem azt mondom, hogy mindig meghívatnám magam. Inkább egyszer ő, egyszer én.

Na a kérdésedre. Szerintem a feles fizetés egy randin hülyén néz ki. Alapból még "csak" 16 vagy. Feltételezem iskolás. Neki meg gondolom van állasa, fizetése. Szóval ő jobban be tudja vállalni. Amúgy ki hívott el kit?

2018. nov. 12. 17:57
 5/8 anonim ***** válasza:
93%
A kor miatt a 27 évesnek, mert nagyobb eséllyel rendelkezik önálló keresettel. Egyébként meg felváltva jobb, egyszer az egyik, egyszer a másik. A feles az olyan izé, hogy akkor most ott pénzeljünk együtt...
2018. nov. 12. 22:37
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

F. Én mindig fizetek ez alap nálam.

Attól fug ha tartósan együtt vagyunk sok minden közös.

2018. nov. 13. 09:32
 7/8 anonim ***** válasza:
93%
Aki 27 évesen 16 évessel kezd,az fizessen,megérdemli!:D
2018. nov. 13. 23:31
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
aki dugni akarja a másikat :)
2018. nov. 19. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!