Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Sok embernek miért van gondja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok embernek miért van gondja a buzulással?

Figyelt kérdés

2018. nov. 14. 05:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
82%
Mit?
2018. nov. 15. 09:13
 12/17 anonim ***** válasza:
14%

#4-es és #7-es vagyok:

Kedves kérdező, nem tudom jobban elmondani annál, hogy mi a bajom vele, minthogy minden férfi és férfi közötti szexuális érintkezés gondolata is taszít.

Hogy adjak valami analógiát:

Mi a bajod a kannibalizmussal? Amíg nem téged esznek, addig nem gond.

Mi a bajod azzal, ha valaki tűvel szúrkálja a szemét?

Nem lesz tőle rossz érzésed, ha rágondolsz?

Nem a meleg vagy hetero férfiakkal van gondom, hanem a férfiak közötti szexuális aktus(="buzulás") gondolata taszít.

Te még ettől nyugodtan találhatod vonzónak a dolgot, nem ítéllek el.

2018. nov. 15. 11:21
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem az olyan valaszokat " egyszerűen taszít, egyszerűen nem bírom elviselni oket"

Kérdem én!

Hány meleg embert látsz nap, mint nap az utcan, vagy provokálnak az utcán, illetve hány meleg dorgoli az orrotok alá hogy, mit csinál este...?

Engem zavar pl.: amikor a munkahelyemen igy úgy mesélnek, hogy az asszony ilyen vad volt tegnap este... És bi vagyok mégsem érdekel más szex.élete....

Volt bárkinek valami baja a melegekkel azért, hogy utald, illetve tett ellened valamit...? Kétlem, szimplán csak hülyék az emberek.

2018. nov. 15. 15:11
 14/17 A kérdező kommentje:

"Mi a bajod a kannibalizmussal? Amíg nem téged esznek, addig nem gond.

Mi a bajod azzal, ha valaki tűvel szúrkálja a szemét?

Nem lesz tőle rossz érzésed, ha rágondolsz?

"

Viszont ezek nem említhetőek egy lapon a buzulással

A buzulás élvezetből van és nem egymás megkárosítása miatt olyan mint a hetero vagy lezbi sex

2018. nov. 15. 17:20
 15/17 anonim ***** válasza:
26%

"Sok embernek miért van gondja a buzulással?"

Na,vajon miért..

Talán azért,mert 2 azonos nemű nem tud szaporodni,utódok nélkül kihalnánk.Természetellenes.Ezért.

2018. nov. 20. 12:44
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó válaszoló!

A földnek ez a legnagyobb problémája, hogy az emberiség ki fog halni...

50 év alatt csak duplázódott a népesség...

Valaki adjon értelmes választ pls, utána utalkozhat felőlem csak adjon ra ÉRTELMES ÉRVET, MIÉRT.

2018. nov. 20. 13:46
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Jó lenne akkor értelmesen feltenni a kérdést. Én elsősorban azt tudom leírni, hogy nekem miért okoz rossz érzést, de ez úgy látszik nem hasznos válasz...

A nagyon konzervatív embereknél elég egyszerű a válasz, ők természetellenesnek tartják, mivel a szex elsődleges szerepe az utódnemzés és azt két ellenkező nemű ember tud csak.

2018. nov. 24. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!