Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Sok embernek miért van gondja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok embernek miért van gondja a buzulással?

Figyelt kérdés

2018. nov. 14. 05:54
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
15%
Nekem nincs, addig amíg nem előttem csinálják. Én sem taperolom a feleségem mások előtt!
2018. nov. 14. 08:01
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Mert minden nap melegek taperolják egymást elotted......?
2018. nov. 14. 10:22
 3/17 anonim ***** válasza:
9%
Sok embernek miért van gondja a pacallal vagy a húgyszaggal?Nem szeretik,ennyi.
2018. nov. 14. 12:59
 4/17 anonim ***** válasza:
9%

Taszít maga a gondolat is, pláne ha látom.

Ugyebár azért vagyok hetero, mert a a saját nemem taszít.

2018. nov. 14. 13:39
 5/17 anonim ***** válasza:
61%

:DDDD 4es, hát ez nagyon jó :"DDD

"Ugyebár azért vagyok hetero, mert a a saját nemem taszít."

Mintha csak egy paródia lenne... Ha taszít a saját nemed, akkor nincsenek saját nemedből barátaid és soha hozzá nem érnél egy másik ilyen emberhez.

Ez a kérdés pedig eléggé... ködös/ elcsépelt (ha arra gondolsz ezzel, amire a többiek válaszoltak).

Azért van sok embernek baja más emberekkel, mert azt sem tudják, hogy miről van szó. Amíg az ember egy nagyított fotókat néz egy hernyóról, addig akár félhet is tőle, hiszen olyan hatalmasnak, puffadtnak és ijesztőnek tűnhet, ha viszont normálisan megismeri azt, utána jár a dolognak, akkor legrosszabb esetben is maximum hidegen fogja hagyni és nem fog a szobájában gubbasztva szitkozódni a neten a csúf, undormány hernyókra.

2018. nov. 14. 22:04
 6/17 anonim ***** válasza:
0%
Nem bírom Oket elviselni egyszerűen.
2018. nov. 14. 22:48
 7/17 anonim ***** válasza:
93%

#5-ös:

A kérdés a "buzulásra" vonatkozott, azaz a szexuális kapcsolatra férfi és férfi között, a válaszomat is eszerint értelmezd légyszíves.

A heteroszexuális azt jelenti, hogy az ellenkező nemet találom szexuálisan vonzónak.

2018. nov. 15. 00:15
 8/17 A kérdező kommentje:
#7 pedig jól értelmezte. Nem tudom mi bajod vele!
2018. nov. 15. 00:30
 9/17 anonim ***** válasza:
88%

Kérdező,pedig nem jól értelmezte.Szexualitás rovatban,szexuális orientációról kérdezel és a másik válaszoló azt írta,hogy a saját neme taszítja szexuálisan.Ennél egyszerűbb már csak a faék lehet.

Barátság nem foglal magában szexuális vonzódást,ez nem a Torrente.

2018. nov. 15. 06:31
 10/17 A kérdező kommentje:
#9 honnan tudod?
2018. nov. 15. 06:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!