Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Összejönnél egy olyan kicsit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnél egy olyan kicsit pocakos pasival, aki hetente csak 1x fürdik jobb esetben? Azt mondja egy brit kutató megállapította hogy az embernek nem kell fürdenie és 5 éve nem fürdött és jól van.

Figyelt kérdés
szerintetek az ilyen mennyire taszító? Szerintem rettenet, főleg h az izzadtságra ráfújja a dezodort...
2017. nov. 4. 20:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%
Rettenet !! Es nen jonnek ossze ilyen pasival!!!
2017. nov. 4. 20:39
 2/13 anonim ***** válasza:
92%
Provokáló troll kérdés
2017. nov. 4. 21:10
 3/13 anonim ***** válasza:
92%
Istenem... nem értem az ilyen undorító embereket. Abba, hogy nem fürdik valóban nem fog belehalni (talán). De ezek az emberek nem gondolnak bele, hogy más az illatukat szeretné érezni szex közben?! Én nekem az egyik kedvenc részem a szexben amikor a párom olyan közel van, hogy tisztán érezhetem az illatát.. és elfogna a hányinger ha ilyenkor büdös lenne... (már pedig aki 5 éve nem fürdött az valószínűleg az)
2017. nov. 4. 21:11
 4/13 anonim ***** válasza:
91%
Miért olyan fontos a kis pocak, mint a heti 1 fürdés?
2017. nov. 4. 21:17
 5/13 anonim ***** válasza:
90%
biztos hogy nem
2017. nov. 4. 21:55
 6/13 anonim ***** válasza:
88%

Már ne is haragudj, de a farka tuti h olyan büdös, nem beszélve a seggéről. Igénytelenségnek tartom a heti 1 fürdést, hiába is takarózik egy dilis brit kutatóval.

Kolis voltam, a szobatársam heti 1x fürdött. Olyan oroszlánszag volt a szobában h alig lehetett megmaradni.

Kizárt dolog hogy összejöjjek vele. Tuti egy idő után elkezdené nekem is nyomatni a hülyeségét, meg h pazarlom a vizet. :D

Szal felejtős az ipse.

28/F

2017. nov. 5. 09:24
 7/13 anonim ***** válasza:
85%
Hát... a heti 1 fürdés valóban elég kevés. Bár az tény, hogy a túlzásba vitt fürdés sem jó, mert az ember bőrén kialakul egy természetes zsírréteg (nem tudom pontosan a nevét), amely egyfajta védelmet biztosít. Én pl egy időben bőrallergiától szenvedtem, s azt mondta a bőrgyógyász, hogy elég 2 naponta fürdenem, mert ez is közrejátszik. Előtte ugyanis reggel-este zuhanyoztam minden nap. És láss csodát, amikor átálltam a 2 napra, utána szépen lassan elmúltak a tüneteim. Nem azt mondom, nyáron az ember izzad, nyilván minden nap (akár többször is) fürdeni/zuhanyozni kell. Viszont ebben a hideg időben, ha valaki mondjuk egy irodában dolgozik, vagyis nem végez fizikai munkát, nem ásózik a kertben és nem ganalyászik a disznók alól, magyarul nem izzad le és nem lesz koszos, akkor szerintem teljesen fölösleges naponta fürdeni, elég 2 naponta.
2017. nov. 5. 09:37
 8/13 A kérdező kommentje:
Nekem is volt kiütésem, bőr allergiám illetve irritációm. Érdekes nekem a bőrgyógyász FÜRDŐ krémet írt fel, hogy megvédje a bőrömet, illetve kenőcsöt. Ilyen szart, hogy 2 naponta fürödjek még egy orvostól sem hallottam, de látom disznyókat ganyézós helyen laksz, gondolom falu helyen más a módi. Hi Budapestről!
2017. nov. 5. 11:36
 9/13 anonim ***** válasza:
88%
Te mit gondolsz, Budapesten, mikor nem voltak panelok magától jövő meleg vízzel, és kinn volt minden emeleten a gang végén a közös mosdóhelyiség az összes udvari fronti lakás számára, mennyire volt túlzásba víve az a pancsikolás? Egy lavór hideg vízzel, ami ne adj isten befagyott reggelre. Ha olyan nagyon budapesti lennél, tudnád, hogy volt az, vagy legalább a szüleid mesélték volna...
2017. nov. 5. 12:08
 10/13 anonim ***** válasza:
87%
Kérdező, te mekkora egy pacifarok vagy! Neked adnak tanácsot, és még be is szólsz másnak? Nagyképű proli vagy...
2017. nov. 5. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!