Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnél egy olyan kicsit pocakos pasival, aki hetente csak 1x fürdik jobb esetben? Azt mondja egy brit kutató megállapította hogy az embernek nem kell fürdenie és 5 éve nem fürdött és jól van.
Nem, nem szeretem az igénytelen pasikat. A nagyon is piperkőc, szálkás,szőrtelen,szépfiúk jönnek be.
20/L
Nekem is volt kiütésem, bőr allergiám illetve irritációm. "Érdekes nekem a bőrgyógyász FÜRDŐ krémet írt fel, hogy megvédje a bőrömet, illetve kenőcsöt. Ilyen szart, hogy 2 naponta fürödjek még egy orvostól sem hallottam, de látom disznyókat ganyézós helyen laksz, gondolom falu helyen más a módi. Hi Budapestről!"
Igen, akkor biztos a bőrgyógyász a h***e, na de nem baj, a bőrgyógyászat szakterületén te biztos jártasabb vagy mint ő.
A másik dolog: én legalább tudom mi az a disznó veled ellentétben (bár mi nem tartunk itthon), de ha ennyire nagyra tartod magad, akkor feltételezem, hogy életedben nem ettél disznóhúst, ha ennyire lenézed azokat, akik tartanak. A disznó ugyanis egy állat, amit fel kell nevelni, etetni kell, ganalyászni, és bármennyire is hihetetlen, te ennek a húsát eszed meg. Bár a megnyilvánulásidból ítélve nem tartom kizártnak, hogy annyira tápos vagy, hogy nem sűrűn eszel húst.
Nem.
Amúgy miért szóltad le a 7-es válaszólót, mikor tök normálisan válaszolt? Nagyon hülye vagy, a kérdésed is igénytelen és taszító!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!