Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért jártok szaunába? Bővebbe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jártok szaunába? Bővebben lent

Figyelt kérdés

régóta kíváncsi vagyok miért mennek az emberek a szaunába fölég ezek érdekelnének :

csak alkalmi kapcsolatért mindig amikor lemennek,vagy egyik félnek sincs helye azért,vagy barátkozni és ha találkozik esetleg egy szimpi partnerrel akkor esetleg több is lehet,milyen sűrűn jártok,kort írtok,

ebben a korosztályból találhatok partnert ha elmennék ("bőven") 18-35

a normális válaszokat előre is köszönöm

2018. nov. 9. 21:16
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Edzés után jót tesz a keringésnek 20/f
2018. nov. 9. 21:18
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Mert szeretek jacuzzizni, szaunázni, gőzfürdőzni és szexelni is. Itt meg mind a négy megvan egy helyen. Alkalmi szexhez megtudnám oldani a helyet itthon is, de őszintén szólva nem szeretem, amikor idegenek vannak a lakásunkban, akkor inkább a szauna. Amúgy is izgalmasabb ott, mint egy üres lakás hálószobájában. Ha olyan emberrel futnék össze, akkor az ismerkedéstől sem zárkóznék el, de nem erre hajtok jellemzően és ahogy észrevettem a többiek sem. :D

22/F

2018. nov. 9. 22:25
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Mi is voltunk már együtt az asszonnyal szaunában, de elenyésző alkalommal ahhoz képest, amennyiszer szaunába megyünk. Mert olyankor rendeltetésszerűen használjuk, vagyis az egészségre gyakorolt kedvező hatása miatt megyünk. De még sosem láttam ott szexelni senkit. Amúgy is veszélyes üzem, mert elég meleg van bent és erre még rátesz az intenzív mozgás a szex idején.
2018. nov. 9. 22:41
 4/4 anonim ***** válasza:
90%

Nyaralások alkalmával voltunk szaunába a párommal.

Jah és mellette jakuzzi, medence is van.

Mi szerettük,méregtelenit!

Arról nem beszélve h simább is lett a börünk stb.

Csak úgy nem szokásom szaunába járni, de nyaraláskor wellnesézkor egyértelmű!

29/N

2018. nov. 9. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!