Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jártok szaunába? Bővebben lent
régóta kíváncsi vagyok miért mennek az emberek a szaunába fölég ezek érdekelnének :
csak alkalmi kapcsolatért mindig amikor lemennek,vagy egyik félnek sincs helye azért,vagy barátkozni és ha találkozik esetleg egy szimpi partnerrel akkor esetleg több is lehet,milyen sűrűn jártok,kort írtok,
ebben a korosztályból találhatok partnert ha elmennék ("bőven") 18-35
a normális válaszokat előre is köszönöm
Mert szeretek jacuzzizni, szaunázni, gőzfürdőzni és szexelni is. Itt meg mind a négy megvan egy helyen. Alkalmi szexhez megtudnám oldani a helyet itthon is, de őszintén szólva nem szeretem, amikor idegenek vannak a lakásunkban, akkor inkább a szauna. Amúgy is izgalmasabb ott, mint egy üres lakás hálószobájában. Ha olyan emberrel futnék össze, akkor az ismerkedéstől sem zárkóznék el, de nem erre hajtok jellemzően és ahogy észrevettem a többiek sem. :D
22/F
Nyaralások alkalmával voltunk szaunába a párommal.
Jah és mellette jakuzzi, medence is van.
Mi szerettük,méregtelenit!
Arról nem beszélve h simább is lett a börünk stb.
Csak úgy nem szokásom szaunába járni, de nyaraláskor wellnesézkor egyértelmű!
29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!