Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti szívesen jártok olyan szaunába ahol csak meztelenül lehet lenni?
Figyelt kérdés
Ha igen akkor miért, hogy meg néznek e, vagy a reakciókat figyelni, vagy a szaunázás miatt?2018. szept. 24. 23:55
1/30 anonim válasza:
Én nagyon zavarban lennék 😀 nem tudnél ellazulni, és jólérezni magam
2/30 anonim válasza:
Én mennék
Leszarom az embereket szóval csak a szaunázás miatt mennék
3/30 anonim válasza:
Csak előtte megnézném kik vannak bent :D ha nem tetszik amit látok akkor nem megyek be :D meg ha túl meleg van akkor sem :D
4/30 A kérdező kommentje:
Én Ausztriában dolgozom, és ez itt így szokás! Elsőre furcsa, de meg lehet szokni!
2018. szept. 25. 00:02
5/30 anonim válasza:
Sárváron van egy tök jó, ahova szívesen megyek. Másabb és úgymond egészségesebb is meztelenül. Telefont/okos órát senki nem visz be így nem érdekel ki lát, mert fotó nem készül róla. Akkor meg?
6/30 Metionin válasza:
Igen, mert nekem ez megszokott (apám Finnországból származik, ott mindenki meztelenül szaunázik). A normális szaunákban amúgyis külön vannak a férfiak és a nők, és egyébként sem illik egymást ott bámulni. Aki akar úgyis a nemi szervére hajtja a lepedőt. Közös szaunában persze én is fürdőruhában vagyok de nekem az kényelmetlen. Szaunába gondolkodni, pihenni, felfrissülni jár az ember, nem másokat nézegetni, legalábbis azokon a helyeken ahol van kultúrája a szaunának.
7/30 anonim válasza:
Na de pasik, csajok együtt? :)
Én lánykent még csak csak elüldögélnek egy jó pasival :D nem látszik ha nedves lesz a puncim :D de bizti baromi zavarban lennék :D és.. De azért a pasiknak nehezebb leplezni az álló farkat... ha netán valami jót lát :D
9/30 anonim válasza:
És azt tudja valaki hogy Pesten hol lehet jó Szauna? :D
10/30 anonim válasza:
Ha valakinek 95-110 fokos melegben 20 perc után méh feláll a cerka akkor annak gratulálok.
Én örülök ha nem ájulok el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!