Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti szívesen jártok olyan szaunába ahol csak meztelenül lehet lenni?
Ha pasik is válaszolhatnak:
mi járunk a barátnőmmel, nagyon meglepett, amikor rá tudtam venni a meztelen szaunázásra, de nagyon élvezte
igen, észreveszi, ha megnézik, de nem zavarja - senki nem viselkedett még bunkó módon
Pesten kevés helyen van meztelen szauna
ÉN PONT MOST JÁRTAM ÍGY SÁRVÁRON.BEJÖTT 2 CSAJ CSINIK,NEKEM MEG ELKEZDETT FELÁLLNI A FARKAM RÁJUK,AZTÁN AZ EGYIK CSAJ CSAK ANNYIT MONDOTT A MÁSIKNAK "NEM BÍROM" AZTÁN MÉG MARADT 20 PERCET,DE A SZEME SARKÁBÓL FIXIROZTA A TISZTELETÉRE FELÁLLÓ FARKAMAT,MELLBIMBÓI ELKEZDTEK MEREDEZNI.. VAN HATÁS,KÖLCSÖNHATÁS.
50 ÉVES FFI
ÉN PONT MOST JÁRTAM ÍGY SÁRVÁRON.BEJÖTT 2 CSAJ CSINIK,NEKEM MEG ELKEZDETT FELÁLLNI A FARKAM RÁJUK,AZTÁN AZ EGYIK CSAJ CSAK ANNYIT MONDOTT A MÁSIKNAK "NEM BÍROM" AZTÁN MÉG MARADT 20 PERCET,DE A SZEME SARKÁBÓL FIXIROZTA A TISZTELETÉRE FELÁLLÓ FARKAMAT,MELLBIMBÓI ELKEZDTEK MEREDEZNI.. VAN HATÁS,KÖLCSÖNHATÁS.
50 ÉVES FFI
Gratulálok az 50 ÉVES FFI-nek! Te meg a hasonlók miatt nem járok texilmentes szaunába idehaza.
Kultúrából 1-es.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!