Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Világviszonylatban a melegek vagy a heterószexuálisak között zajlik le több szex?
Ezt a kérdést azért vetettem fel, mert szerintem a meleg férfiak lényegesen többet szexelnek heterószexuális férfiakhoz képest.Egy heterószexuális szexben pedig ott a nő, aki általában kéreti magát, ha szexre kerül sor (kevés kivétellel) férfiaknál az a kivétel, aki kéreti magát mielőtt lefeküdne egy másik férfival.
Szerintetek milyen lenne az arány ha meg kellene tippelni a világon lezajlott férfi férfival lezazjott szexuális kapcsolatok számát illetve a férfi nővel lezajlott kapcsolatok számát?
Én kb olyan 38% azonos neműek közt lezajlott szex (db) száma
és olyan 62% ellentétes neművel lezajlott szex (db) száma
Van aki szerint 38% és 62% nem reaális? ha igen, ő mit tippelne.
Azert ez nagyon-nagyon alacsoby becsles.
Masik kerdes, hogy a vilag eleg jelentos reszen uldozott a homoszexualitas.
Afrika es Azsia igen jelentos reszen torveny bunteti, nem nagyon van a melegeknek lehetosege annyit szexelni, vagy boldog eletet elni.
Egyebkent Magyarorszagon is rengeteg melegnek felesege van.
En is beszeltem mar olyan ferfival, akinek elete dilemmaja, hogy husz ev hazassag utan mar nem birja ezt....
Az én tippem 95% hetero közösülésre jut maximum 5% homoszexuális közösülés. (tehát lényegében megegyezik az orientációs aránnyal.
A heteroszexuálisok többsége is rendszeresen él nemi életet. Elsősorban a párjával/élettársával. Hiába van a homoszexuális közösségben egy főre több aktus a heteroszexuálisok jelentős többségben vannak akkor is így az összes aktus szempontjából szerintem minimálisan vagy talán semennyire sem tolják el az arányt.
Másik érvem, hogy szerintem legalább annyi heteroszexuális van a világon, aki ugyanannyira "szabados" szexuális életet él mint a homoszexuálisok. Így aztán az arány ismételten a heterok felé billen.
Ráadásul szerintem nagyon sok olyan homoszexuális van aki a társadalomtól való félelme miatt egyáltalán nem él szexuális életet, vagy ellentétes neművel szexel...
Én nem gondolom, hogy a heteroszexuálisoknak kisebb volna a szexuális vágyuk és azt gondolom ezt ugyanúgy ki is élik ahogy tudják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!