Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A magnum van szokott lenni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatalvekony kérdése:

A magnum van szokott lenni gang bang? Ha igen, volt már valaki ilyenen? Milyen volt?

Figyelt kérdés

2018. nov. 1. 20:54
 1/3 anonim ***** válasza:
30%
Mi van???!!!
2018. nov. 4. 12:02
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Pár évvel ezelőtt, még viszonylag kezdő passzív voltam, és volt, hogy többen dugtak meg egymás után felváltva, félig nyitott kabinajtónál, és egyszerre 2 aktív is volt, egyik dugott, másikat szoptam. Voltam ott más hármasokban is, de teljesen nyilvános, nagy gang bang, amikor egy rakáson van egy csomó pasi, olyan ott nincs.
2018. nov. 6. 07:46
 3/3 anonim ***** válasza:
84%

Nyilvanos szervezett csoportos (Gangbang) szex nincs, de rálehet szaladni szűrűn, hogy csatlakozhatsz valakikhez, vagy hozzátok csatlakoznak akik beakarnak szállni a nyitott szexbe.

Nekem idáig mindig összejött hogy pucéran mutogattam a fenekem.

2018. nov. 15. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!