Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki szokott jarni a Sauna69-be? Kerlek a korotokat es azt is irjatok oda hogy bi / meleg vagy.
Figyelt kérdés
Meleg,bi,kivancsi,sauna692018. nov. 1. 10:25
1/6 anonim válasza:
Amúgy az ilyen kérdésekre milyen választ vártok? Azt a félmondatot hogy "Én, 20 éves vagyok és meleg."? Az ilyen válaszokból ti mi hasznosat tudtok meg? Miért jó nektek egy ilyesféle semmitmondó válasz?
2/6 A kérdező kommentje:
Meselni kinek milyen elmenye volt plusz ratudok irni privatban
2018. nov. 2. 06:33
3/6 anonim válasza:
Akkor miért nem azt kérdezed, hogy kinek milyen élménye volt a szauna 69-ben?
4/6 A kérdező kommentje:
Mert mas is erdekel
2018. nov. 2. 18:34
5/6 anonim válasza:
Én voltam ott, 20 éves meleg vagyok
6/6 anonim válasza:
Én voltam már ott, de főként január1én szoktam lejárni mert akk több fiatal van. Tatáktól hülyét kapok mikor nyomulnak. (26F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!