Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van egy barátnőm, de kezdek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy barátnőm, de kezdek belebonyolódni egy fiúba mit döntsek?

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm két éve járunk. Előtte volt egy nagy szerelmem aki egy fiú csak nem vállaltam fel, és ezek miatt szakítottunk. Nem is találkoztunk sokáig, de egy oldalon megláttam, és elkezdtünk beszélgetni, most ért véget egy hosszú kapcsolata. Rábeszéltem, hogy találkozzunk, és azt érzem, hogy hiba volt vele szakítanom, mert még mindig hatással van rám. Elmondtam neki, hogy barátnőm van és úgy éreztem mintha zavarná. Kezdek belebonyolódni újra a barátnőmnek hazudok, fogalmam sincs mit csináljak. Eddig azt gondoltam, hogy elég jól megy a heteró élet. Volt más pasim is, de ők nem voltak rám ilyen hatással, ő a lelki társam,szerelmem volt, és egy nő nem tudja pótolni.
2018. okt. 28. 18:47
 1/9 anonim ***** válasza:
96%
Te nem vagy hetero. Szerintem ne hazudozz a lánynak, inkább hagy el, mert az már régen nem jó, hogy más iránt vannak érzéseid.
2018. okt. 28. 18:57
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Meleg vagy. És szegény csajt meg átvered. Nem szép másokkal játszani csak azért, mert gyáva vagy önmagad lenni.
2018. okt. 28. 18:58
 3/9 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem vagyok heteró. De akkor amikor megismertem a barátnőmet biszexnek gondoltam magam, és a lányt eleinte szerettem persze nem úgy mint a fiút. De mégis azt gondoltam, hogy tudok nővel élni.
2018. okt. 28. 19:19
 4/9 anonim ***** válasza:
94%
A különböző nemek más kategóriájú élményt jelentenek.
2018. okt. 28. 19:33
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Érzelmileg a fiúhoz vonzódsz, testileg is? Mert akkor inkább meleg vagy nem biszex.
2018. okt. 28. 19:50
 6/9 A kérdező kommentje:
A barátom nagyon helyes akár modell is lehetne, és olyan mint a másik felem. A szex is jobb vele, persze letudok feküdni lánnyal is. De vele jobb, kielégítőbb számomra.
2018. okt. 28. 19:57
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz. Kicsit az elhagyott fiú helyében érzem magam. Engem is elhagyott a fiú párom egy lányért, talán most még nem is tudja, hogy milyen hülyeséget tett, én meg a szenvedő alany vagyok. Figyu, nem hibáztatlak, mert te sem voltál még 100%-ban tisztában önmagaddal, de kérlek, ne tedd ugyanazt mint az én biszex exem, hogy nem bírja magát elfogadni és összejön egy lánnyal, mert inkább az eszére hallgatott, nem a szívére. Sokkal több fájdalmat okozol ezzel, mint az őszinte igazsággal, az is fájdalmas lesz de kisebb sebek keletkeznek mindenkiben. A fiúval és a lánnyal is beszélj őszintén, ráadásul jelenlegi párod úgy is meg fogja érezni, hogy baj van benned, ha örlődsz valamin. És ő csak azt érzi, hogy nem vagy ugyanolyan mint régen, és kétségbeesésében durva dolgokat fog vágni a fejedhez, amiből jönnek a sérelmek, úgyhogy még most az elején kéne tisztázni mindent. Tapasztalatból beszélek és azért, hogy ne éljen át közületek senki olyan fájdalmakat amin én megyek keresztül :)
2018. okt. 28. 23:06
 8/9 A kérdező kommentje:
Tegnap találkoztam a barátommal, és eldöntöttem, hogy nem hazudok tovább. Szakítottam a barátnőmmel, de nem fogok hazugságban élni, meg azzal a fiúval félrelépni akit valóban szeretek. Mert hiába lenne családom, de folyamatosan félrelépnék, az sem jobb megoldás.
2018. okt. 29. 17:03
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy igazán érett döntés volt részedről.

Az ex-barátnőddel szemben sem lett volna fair, ha vele maradsz. Így neki is van esélye, hogy találjon magának olyat, aki tényleg őt szereti.

És sok sikert a továbbiakban :)

2018. okt. 31. 02:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!