Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes belebonyolódni futó kalandba?
Már kb. egy éve húzzuk egymás agyát, egyértelmű, hogy mindketten KO-k vagyunk már a másik közelségétől is. No de a bökkenő: neki (ffi) felesége, gyerekei vannak, nekem is van élettársam.
Sose voltam még ilyen helyzetben, nehezen is kezelem és nem tudom, érdemes-e ebbe belebonyolódni ennél jobban?!
Kb 20 év van köztünk, de én se tini vagyok már.
Nem vagy te állat, hogy a vágyaid uralkodjanak feletted.
Ember vagy akinek az spéci tulajdonsága, hogy akarattal tudja magát kontrollálni.
Lesznek az életben még ilyen helyzetek, és ha mindegyiknek engedsz, akkor az életed eltelik, a becsület meg fogy.
Nem tűnik jó ötletnek. Tönkreteszel vele egy házasságot, ami egyben egy család széteséséhez is vezet és a saját élettársadat is átvered. Még ha szerető státuszba lépnél és ki is szereted az illetőt a házasságából, akkor sem lesz tartós. Lehet pár éjszaka élvezkedéssel jár, de utána sok ember számára és magatoknak is tartós keserűséget okoztok. Szóval a részemről a válasz: Nem érdemes
A másik észrevételem az, hogy ez baromi érdekes. Néhány topickal odébb fiatal férfiak seregei siránkoznak, hogy nincs barátnőjük. Próbálnak ismerkedni neten, élőben és eredménytelenül, még csak beszélgetni sem hajlandóak velük a nők. Van aki udvarias, komoly kapcsolatra vágyik, szorgalmas, stb... És akkor itt van egy ilyen helyzet, ahol 2-2 embernek van egy komoly kapcsolata és tönkreqrják. Közhely, de durva belegondolni, hogy a férfiak milyen kis százaléka dugja meg a nők milyen nagy részét, a nők meg mennyire bizseregnek ettől. És ez a kis százalék dugás után átveri vagy lepattintja a nőt. A többi pasi meg szenved a magánytól, mert velük szóba sem állnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!