Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Két lány között vívódom. Az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két lány között vívódom. Az egyik fizikailag vonz jobban, a másik belsőre. Hogyan döntsek?

Figyelt kérdés
23 éves vagyok, nem voltam még lánnyal. Szeretnék kipróbálni sok mindent, de fontos számomra a bensőségesség, a bizalom, a mélység.
2015. okt. 18. 23:53
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Akkor ess bele egy árokba és bízz abban h nem esznek meg az állatok.

Te tudod hogy mit akarsz ember, ha csak szexelnél az elsőt ha kapcsolatot akarsz nyilván a második.

2015. okt. 18. 23:57
 2/18 anonim ***** válasza:

Döntsd el, de saját szívedből ne a divat vagy más irányzatok miatt. Ha Te komoly kapcsolatot szeretnél, egy kedves lánnyal akkor válaszd őt, de ha úgy érzed a másikra van szükséget, akkor felesleges hülyíteni egy rövid időre a rendes lányt.....

Egyébként "a szépség belülről fakad". by Hasfelmetsző Jack

2015. okt. 19. 00:00
 3/18 RootedRainbow ***** válasza:
Ha annyira fontos a bensőségesség, bizalom, stb, akkor azt a partnert válaszd, akiben azt találod meg. Vele ki fogsz tudni próbálni mindent, mert bíztok egymásban, de a másikkal, ha nem tudtok bizalmat kiépíteni, mert csak külsőleg vonz, akkor olyan traumát okozhatsz magadnak, amit utána győzzenek a szakemberek kigyógyítani...
2015. okt. 19. 00:01
 4/18 anonim ***** válasza:

Hat nehez dontes,hogy a farkadra vagy a szivedre hallgass. Most komolyan,23 eves vagy! Irtad,hogy fontos szamodra amit a belso rejt Hat akkor szerinted melyik az alkalmasabb lany?!

18/L

(Ha nem jottel ra az aki belsoleg vonz)

2015. okt. 19. 00:01
 5/18 A kérdező kommentje:

"Irtad,hogy fontos szamodra amit a belso rejt Hat akkor szerinted melyik az alkalmasabb lany?!

18/L "

Te összejönnél egy olyan sráccal, aki nem tetszik külsőre?

2015. okt. 19. 00:05
 6/18 anonim ***** válasza:
ha még szűz vagy akkor amelyik jobban vonz küllsőleg úgy sem lesz tartós a dolog.
2015. okt. 19. 00:10
 7/18 RootedRainbow ***** válasza:
Nem minden a külső... igen, ezt az ilyen rondák mondják, mint én, de egyébként nagy igazság. Ha taszítana annyira, akkor nem izgatna a belsője sem. Sőt, én azt mondom neked, hogy idővel máshogy fogod őt is értékelni szexuálisan. Például nekem van olyan ismerősöm, aki egyébkén nekem nem jött be sose, de van már köztünk egy olyan bizalmi viszony, hogyha nem lennék párkapcsolatban, lehet nem mondanék neki nemet, annak ellenére, hogy nem tartom egy kifejezetten jó nőnek.
2015. okt. 19. 00:11
 8/18 anonim ***** válasza:
Küzdjenek meg életre halálra. Javaslom, hogy utána a győztest válaszd.
2015. okt. 19. 01:24
 9/18 anonim ***** válasza:
0%

"Te összejönnél egy olyan sráccal, aki nem tetszik külsőre?"

Tipikus nyomi vagy! 23 éves életképtelen, aki nem véletlenül nem dugott még egyszer sem!

2015. okt. 19. 06:47
 10/18 anonim ***** válasza:
Ha dugni akarsz és sok mindent kipróbálni, akkor azt válaszd amelyik külsőre vonz.
2015. okt. 19. 07:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!