Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Két lány között vívódom. Az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két lány között vívódom. Az egyik fizikailag vonz jobban, a másik belsőre. Hogyan döntsek?

Figyelt kérdés
23 éves vagyok, nem voltam még lánnyal. Szeretnék kipróbálni sok mindent, de fontos számomra a bensőségesség, a bizalom, a mélység.
2015. okt. 18. 23:53
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

"Te összejönnél egy olyan sráccal, aki nem tetszik külsőre?"

Tipikus nyomi vagy! 23 éves életképtelen, aki nem véletlenül nem dugott még egyszer sem!"

Ezt kifejtenéd? Nem értem, hogy ez hogyan adódik az általad idézett mondatomból. Talán az a hibám, hogy egyszer sem feküdtem még le olyannal, aki nem tetszett annyira? (merthogy ezért nem dugtam még egyszer sem.) Olyannal kellett volna lefeküdnöm, akibe nem voltam szerelmes? Mert amúgy lett volna rá alkalom, csak így nem láttam értelmét. Barátnőm is volt, de mivel nem volt meg az az érzés, ami kellett volna, nem folytattam. Olyan is volt, akivel alkalmilag is lefeküdhettem volna, de én nem így akarok visszaemlékezni az első alkalomra.

2015. okt. 19. 07:59
 12/18 PearlDiver ***** válasza:

Ne jöjjél össze olyan lánnyal, akivel nincs meg az összhang, és csak a teste jön be. Lehet hogy jót lehet vele üzekedni, de előbb-utóbb megunod, vagy kiakadsz tőle.

Olyan lánnyal se jöjjél össze viszont, akivel összhang van, de nem tetszik, nem tudsz rá gyönyörű hercegnőként tekinteni. Tapasztalatból mondom :)

Én 24 évesen találtam meg azt a lányt, aki végül mindkét szempontból nekem való. Jó, voltak előtte más barátnőim is, és végül is azok a tapasztalatok kellettek ahhoz, hogy ezt jelenleg így lássam. Tapasztalatból lehet a legjobban tanulni, csak tudd azt mondani hogy vége, ha eljön az ideje.

2015. okt. 19. 09:36
 13/18 anonim ***** válasza:

Kerdezo, 4# vagyok.

Igen osszejonnek olyan fiuval akinek lemyugoz a szemelyisege de megsem teljesen az estem

Egyebkent igy is tettem. Nekem a barna haju ferfiak tetszettek mindig es kimondottan taszitottak a szokek,aztan megismertwm a parom neten, beleszerettem az eszebe a szemelyisegebe es nem erdekelt tobbe,hogy szoke ahogy az Se,hogy nincs kigyurva vagy hasonlok :)

2015. okt. 19. 11:54
 14/18 RootedRainbow ***** válasza:

Kedves kérdező!

Az utóbbi válaszodat olvasva szeretném megkérdezni, hogy nálad a szerelem az csak a testi vonzalomban teljesül ki?Mert azt állítod, hogy nem akarsz lefeküdni olyannal aki nem tetszik külsőleg, aztán azt érveled, hogy szerelem nélkül nem akarod. Most tulajdonképpen melyik?

Egyébként, még azt szeretném kérdezni, hogy a jobb külsővel rendelkező lány, ő is egy átlag lány, nem egy r***c vagy valami, mert úgy veszem le a válaszokból, hogy volt aki hasonlóra következtetett, ami mondjuk nem feltétlen ugyan azt eredményezi.

2015. okt. 19. 13:01
 15/18 A kérdező kommentje:

"Olyan lánnyal se jöjjél össze viszont, akivel összhang van, de nem tetszik, nem tudsz rá gyönyörű hercegnőként tekinteni. Tapasztalatból mondom :) "

Úgy érzem, itt a te tanácsod az, amit érdemes megfogadni. :)

"Az utóbbi válaszodat olvasva szeretném megkérdezni, hogy nálad a szerelem az csak a testi vonzalomban teljesül ki?"

Nem. Úgy vagyok vele, ahogy az előbb idézett 12-es írja. Nagyon fontos nekem az intimitás, ugyanis vannak dolgok, amiket nem szívesen mutatok meg magamból akárkinek, még a legjobb barátaimnak sem. Vannak olyan, szexualitással kapcsolatos vágyaim és beállítottságaim, amik nagyon régről származnak, és amiket sokáig nem értettem meg, nem tudtam elfogadni magamban, és emiatt szégyenlős, bezárkózó lettem. Ahhoz, hogy ezeket feltárjam és kiéljem, nem csak olyan kell, aki külsőleg alkalmas rá számomra (tehát eléggé kívánom), hanem olyan is, akiben maximálisan megbízhatok, akivel bármit megoszthatok. Nem az a típus vagyok, aki képes akárkivel akármikor. Pedig lett volna rá alkalmam.

"Mert azt állítod, hogy nem akarsz lefeküdni olyannal aki nem tetszik külsőleg, aztán azt érveled, hogy szerelem nélkül nem akarod. Most tulajdonképpen melyik?"

(azt érvelem? Az "érvelni" tárgyas ige?)

Szerinted lehetetlen, hogy mindkettőt egyszerre? Hogy értsd: pl. volt olyan, hogy gólyatáborban volt egy csaj, aki annyira részeg volt, hogy kb. bármit csinálhattam volna vele. Félpercenként megkérdezte, hogy van-e barátnőm és azonnal elrángatott a tánctérről, amikor odamentem hozzá. Azért nem csináltam vele semmit, mert 1. volt ott egy lány, aki szimpatikusabb volt, és reméltem, hogy vele lehet még valami (ez nem jött össze sajnos), 2. egyszerűen nem ilyen körülmények között akarok sort keríteni az első alkalomra. Olyan is volt, hogy egyszer, kétségbeesésemben elmentem egy prostihoz, de végül vele se feküdtem le, és más különöset se csináltunk. Egyszerűen nem akartam. Szégyenteljesnek éreztem, és úgy érzem, még így is jobban jöttem ki belőle.

"Egyébként, még azt szeretném kérdezni, hogy a jobb külsővel rendelkező lány, ő is egy átlag lány, nem egy r***c vagy valami, mert úgy veszem le a válaszokból, hogy volt aki hasonlóra következtetett, ami mondjuk nem feltétlen ugyan azt eredményezi."

Persze, csak ilyenkor mindig mindenki szereti megmutatni, hogy ő mennyire példás értékrend szerint él, és mennyire elítéli a hozzám hasonló pokolfajzatokat, akik képesek külső alapján választani. Nem mintha nem ezt csinálná a férfitársadalom 99,9%-a.

Kicsit árnyalom a szitut, mielőtt még többen a pokolba küldenek a felszínességem miatt:

Az első lány olyan, hogy külsőre tetszik az arca, de sajnos a testalkata nem, és még van pár hasonló dolog rajta, amin változtatnék. Belsőre viszont tündéri, nagyon figyelmes. Úgy tudnám leírni, hogy nagyon szeretném, ha működne, és próbálkoztam is sokáig, de egyszerűen valami nincs meg. Ahogy valaki írta: nem bírok rá "hercegnőként tekinteni", nincs meg az, amikor annyira bejön a másik, hogy legszívesebben állandóan rajta legeltetnéd a szemed és imádod minden porcikáját.

A második lány pedig olyan, hogy ő belsőre nagyon más, kicsit valahogy fiúsabb, azt mondanám. Viszont rajta valahogy azt érzem, hogy ő is igyekszik adni a jelzéseket, jólesik neki a figyelmesség, mintha kicsit megkeményítette volna magát, talán rossz tapasztalatok miatt. Kicsit elsőre megközelíthetetlennek tűnt, de aztán hamar rájöttem, hogy ez csak amolyan pajzs nála, és ő is megváltozik, ha figyelmességet, dicséretet kap.

Kinézetre meg ez a második lány valahogy összességében jobban tetszik, jobban kívánom. Nem tudom, miért. És valóban, egyáltalán nem egy csinibaba, de komolyan. (A csinibabákból amúgy meg már kiábrándultam, csak a baj van velük.)

2015. okt. 19. 15:21
 16/18 RootedRainbow ***** válasza:
Jó na, töröm a magyartot néha ^^ Na, hát figyelj, tételezzük fel, hogy mind két lány pontosan ugyan azokba a dolgokba, ugyan annyi idő után fog belemenni / nem fog belemenni, mert nem tudhatod ezt. Így mérlegelj a kettő között. Volt olyan válasz, aki azt írta, hogy aki külsőre jobban néz ki, vele több mindent élhetsz meg... nem értem miért egyébként...
2015. okt. 19. 15:26
 17/18 A kérdező kommentje:
Szerintem egyszerűen azért, mert az jobban belelkesít. Ha valaki külsőre nem vonz eléggé, akkor szerintem ott az egész meg van mérgezve eleve. Egyszerűen felszabadultabbnak érzem magam egy olyan lány mellett, aki nagyon-nagyon tetszik.
2015. okt. 19. 15:31
 18/18 RootedRainbow ***** válasza:
Persze, ez nyílvánvaló, de semmire nem garancia. Attól mert jobban néz ki, nem biztos, hogy többet enged mint a másik. Ezzel nem neked akarok ellenvéleményt állítani, csak megjegyzem :)
2015. okt. 19. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!