Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek is van slave vágyatok? Hogy derült ki?
Figyelt kérdés
Találkoztam egy sráccal a napokban. Smároltunk meg ölelkezés, stb. Aztán sz-ptam és keményen d-gta a torkom sőt mélytork-zott is. Alapba aktív vagyok, de neki hagytam. Utálok sz-pni de őt szolgálni akartam, azt akartam, hogy élvezze, hogy csak velem akarja, stb. Konkrétan BÁRMIT kért megtettem. Sőt izgatott, hogy eszköznek használt/kezelt végig. Sőt egy pont után elkezdett "k-csögnek" hívni mert látta, hogy mi a szitu. Sose éltem még át ilyet, de ez érdekes volt. Nektek volt ilyen? Hogyan derült ki? Hogy folytatódott?2018. okt. 28. 15:47
1/5 anonim válasza:
Im a slave for you- Britney Spears ❤️
2/5 anonim válasza:
Van pár tini srác aki hasonlóan bármit tehetne velem, szóval megértelek :P
4/5 anonim válasza:
Igen, helyes fiatal srácok velem is bármit megtehetnének :)
5/5 A kérdező kommentje:
Vicces ez a kérdés. 3 tini srác is rám írt, hogy akarná. Sőt van aki a pasit akarná akivel voltam. Egyébként a fura, hogy a srác akivel voltam nem álompasi. A stílusa fogott meg, meg az hogy nagyon szép a f-rka. Aztán a talin ez csak erősödött. Szóval ha utcán látnám nem biztos, hogy észrevenném. Alkatra is elég vékony volt, de mégis nagyon szexi.
2018. okt. 28. 22:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!