Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ti aláírnátok? Ti aláírnátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti aláírnátok? Ti aláírnátok egy szolgaszerződést? Amiben válalljátok, hogy szolgák lesztek, és abban az alapjai meg vannak határozva.

Figyelt kérdés
Ilyesmire gondolok: gaybdsm.blog.hu oldalon van egy szolgaszerződés.

2018. máj. 8. 16:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
81%
Igen, mivel egy ilyen szerződést az állam nem tekint érvényesnek.
2018. máj. 8. 16:26
 2/13 A kérdező kommentje:
itt a tény a lényeg, hogy elkötelezed magad. Persze ez nem jogi aktus lenne, csak egyfajta iránymutatás a kapcsolat tartalmához és elvárásaihoz.
2018. máj. 8. 16:30
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Csak határozott időre!
2018. máj. 8. 18:02
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2018. máj. 8. 18:12
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Aha, igen, tetszik =)
2018. máj. 8. 20:00
 6/13 anonim ***** válasza:
90%

Semmi értelme ezeknek a szerződéseknek így h alkotmányos jogokat sért, és semmisnek tekinthetőek.

Számomra a BDSM egy dinamikus dolog, ahol a Dom folyton a sub határait feszegeti. Nem igazán tartom érdemesnek bebetonozni egy ilyen kapcsolatot holmi szerződésekkel. Habár fontos egy következetes és szigorú Dom, és egy komolyabb kezdeti nevelés, ami hosszabb ideig tart (2-3 hónap). Ilyenkor kell lefektetni a szabályokat, "betörni" a subot, ha kell. De mindenesetre el kell érni h ne is akarjon engedetlen lenni, és ehhez kell egy kis nevelési készség. Egy szerződéshez tartani magadat kevésbé izgalmas mint amikor a szubmisszív éned tudatalatt szabályoz.

2018. máj. 8. 20:38
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem félreértitek ezeket a szerződéseket. Ez nem egy olyan szerződés, aminek az a célja, hogy egy bíróság előtt bizonyítson valamit. Ez egy úgymond megállapodás, ami a két fél között kötődik, és csak nekik van közük hozzá. Az a lényege, hogy mindketten tudják, kb. mégis mihez tartsák magukat. Inkább egy szándéknyilatkozat ez, mint jogi szerződés, de azon a szinten szerintem tök jó.
2018. máj. 8. 20:51
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen:) Bár jobban tetszene ha én lennék a domináns ebben a játékban
2018. máj. 9. 08:16
 9/13 A kérdező kommentje:
A 7 válaszolónak telejsen igaza van. Ez alapokat jelent, és nem bíróságon védendő valódi szerződés, ez csak arra szolgál, hogy érezze valaki a "játék2 komolyságát, hiszen egy dom 2-3 hónap nevelés után nem szívesen veszi, ha s zolga azt mondja, jaj, most éppen meguntam és csá. Az időtartam pedig temrészetesen megbeszélés kérdése, mert hiszen ez nem örökre szól, de ha megegyzés történik pld időtartamba, akkor nincs vita, vállalta mindekét fél. És itt a "mindkét" szónak is jelentősége van.
2018. máj. 9. 11:41
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
persze:) nagyon is ha szolga vagy alapból kötelez urad h ird alá, mindent az uradért:P
2018. máj. 11. 17:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!