Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A szájba élvezés miért megalázó?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szájba élvezés miért megalázó?

Figyelt kérdés
Nekem legalábbis mindig az. Közbe meg vágyom rá mégis....
ma 18:16
 1/8 anonim ***** válasza:
34%
Ne haragudj, de ki nem állhatom azokat a hisztérikus p...csákat, akik az ilyeneken fönnakadnak.
ma 18:18
 2/8 anonim ***** válasza:
73%

Sose éreztem megalázónak

30n

ma 18:20
 3/8 oldmanus66 ***** válasza:
58%
Mert finom?
ma 18:25
 4/8 A kérdező kommentje:
Én meg azokat az embereket, akik így beszélnek bármelyik szexpartnerükről. Persze ez biztos IQ kérdése, hogy az ember kiről és hogyan fogalmazza meg a véleményét.
ma 18:40
 5/8 anonim ***** válasza:
50%
Tökmindegy, hogy alázó vagy nem. A barátom elvárja. Ez van.18/f
ma 18:57
 6/8 steven95 ***** válasza:
38%
#5 ekkoraf.szságot, én leharapnám neki ha akarja ha nem.
ma 19:12
 7/8 anonim ***** válasza:
81%

Nem IQ kérdése

Önazonosság és elfogadás.

Bátorság megélni a vágyakat nem csak álmodozni róla.

Merni nyitottnak lenni, és utána a tükörbe nézni, örülni hogy megengeted magadnak és helyén kezelni a dolgokat.

A szex az testi vágy!

Nem szerelem, a másikat tisztelve is le lehet hugyozni alázni ha neki ez a szex.

Az az ágyban van utána megy tovább a megszokott kerékvágásba az élt a nélkül hogy bármelyik fél sérült volna tőle.

Van aki ezt megérteni képtelen.

Valószínű te is így vagy vele

De lehet egyszer leszel olyan szerelmes hogy látod a párod ettől boldog, és te az ő boldogságáért örömmel teszel meg bármit,és kérsz kapsz.

ma 19:13
 8/8 anonim ***** válasza:
Nagyon igazad van előző!
ma 20:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!