Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiderült otthon, hogy meleg vagyok és már nem tudom, hogy vajon valóban az lennék?
Nem attól lesz valakinek normális élete, hogy hetero vagy meleg. Egy meleg is tud normális életet élni, ahogy a hetero is tud nem normális életet élni. Több olyan meleg barátom is van, aki boldog párkapcsolatban él évek óta és egyiknek sincs semmilyen baja, mert nem éri hátrány őket emiatt. És rengeteg olyan hetero ismerősöm van, akinek gyereke van, de közben már rég elváltak a párjától, na az mivel jobb? Semmivel...
Az meg b*romság, hogy nem az a fontos, hogy az ember boldog legyen, hanem az, hogy hetero legyen. Egy igazi szülőnek (aki számára fontos a gyereke) az a legfontosabb, hogy a saját gyerekét boldognak lássa, akár meleg, akár hetero, akár egészséges, akár nem. Sajnálom, hogy ezt kell írnom, de az apád, mint szülő, megbukott. Mert számára nem az a fontos, hogy boldog legyél, hanem az, hogy az ő általa elvárt ideálnak megfelelj. Amíg nem vallottam be magamnak sem, és másoknak sem, hogy meleg vagyok, addig depis voltam állandóan, lehangolt, minden bajom volt, amióta nyíltan vállalom, semmi ilyen lelki bajom nincs. És visszatérve a boldog részre, mi értelme úgy leélni egy életet, hogy az ember végig boldogtalan?
A jegyeid pedig nem azért romlottak, mert van egy meleg barátod, vagy mert meleg vagy. Már azelőtt is meleg voltál, hogy megtudták rólad, a jegyeid mégis jók voltak, akkor hogy is van ez? NEM, az egyetlen ok, amiért a jegyeid elkezdtek romlani, az a saját apád viselkedése, és ahogy bánik veled. Mert lelkileg terrorizál, folyamatosan bánt, szóval neki köszönhetően romlanak folyamatosan a jegyeid és ez addig nem is fog változni, amíg ki nem szakadsz a karmai közül. Mert ahhoz, hogy rendbe jöjj minden téren, lelki nyugalomra és támogatásra van szükséged, nem pedig állandó terrorizálásra. (Halkan jegyezném meg, hogy rengeteg sikeres meleg ember él a földön, tehát a melegségnek semmi köze a rossz jegyekhez.)
Nagyon sajnállak, hogy ilyen helyzetbe kerültél, bárcsak tudnék segíteni, hogy elszakadj ettől a féregtől, de sajnos ebben max a tesód tud segíteni (már ha ő nem lakik veletek).
Ha belátható idén belül el tudsz otthonról szakadni, akkor addig érdemes színlelni, már csak a saját nyugalmad érdekében is, aztán ha már máshol tanulsz, akkor meg már szabadabban létezhetsz. Látod, mégis mi vagy... hiába volt nálad hirtelen egy megingás, ezt nem fogod tudni magadból kiölni csakúgy (anno én is küzdöttem ellene, de aztán pár alkalom után beláttam, hogy esélytelen és hiábavaló. Szóval te is fogadd el, ami vagy, és próbálj így boldog lenni. Aztán ha tényleg kiszakadsz otthonról, utána akár totálisan meg is szakíthatod az apáddal a kapcsolatot, mert ilyen emberre nincs szükséged az életben, aki lelkileg meg akar nyomorítani.
Így, hogy írtad, hogy a barátod szüleinek semmi gondja nincs ezzel az egésszel, akár az is lehet, hogy tőlük kellene segítséget kérni, hátha tudnak valamilyen módon...
Ha lánnyal csak mély barátságot tudsz elképzelni, ne is eröltesd. Te saját magad leírod, hogy meleg vagy, viszont a szüleid elbizonytalanítanak, mert undort keltenek benned, hogy a saját nemed vonz, ha undorodsz a dologtól, ha nem, ha elnyomod magadban a dolgot, ha nem, vágyaid akkor is a férfiak iránt fognak lenni.
Képzeld el, hogy leélsz egy csajjal 30 évet úgy, hogy te a férfiakhoz vonzódsz? Közben depressziós leszel, saját magad fogod az őrültedbe kergetni, kell ez neked?
Zárt ki a külvilágot az életedből, te nem szólsz bele senkinek sem a magánéletébe, és abba, hogy hogyan éljen, te se hagyd ezt senkinek sem, különben nem leszel boldog.
Melegként nehéz egy normális párt találni, lehet hogy te meg pont azt lököd el ezzel magadtól, akivel kitudja hány évig lennétek boldog kapcsolatban.
Légy erős, és ne hagyd hogy mások manipulálhassanak.
Hidd el, akármilyenek is a szüleid, ha látják, hogy téged nem lehet megingatni, bele fognak törődni.
A dolog, hogy a szexuális beállítottságod meg akarják változtatni, pont annyi akaraterő kell hozzá, hogy elfogadjanak téged, ha nekik ez nem megy, te miért erőlködnél, azért hogy megfelelj nekik?
Az ilyen szülőket egyszer elvinném egy ilyen átnevelőtáborba, és bezárnám a melegek közé, csak hogy lássák mi az a kín amit át kell élniük csakis azért, hogy az ilyen undorító szülőknek megfeleljenek, sőt őket is kezeltetném.
Hát ha a szülők nyomására hetero kapcsolatot választod, pár év műlva te is ilyen kérdést fogsz itt feltenni:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__homoszexualitas_..
Úristen én ezen elsírtam magam 😭
Szegény fiú, most vajon mi lehet vele? Lett volna egy párkapcsolata de a faszparaszt apja elrontotta.. És undorítónak érzi magát amiért vele volt? 😭 Miért nem lehetett boldog? Miért érdemelte ezt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!