Ez itt egy otthoni munka, ezzel valóban lehet pénzt keresni vagy csak átverés?
A komoly profi "honlapot" elnézve szerintem életed üzlete előtt állsz :D
De komolyra fordítva ez a marketagent egy létező,tényleg fizető cég ,csak valójában zsebpénznek se jó amit fizet. 1 év alatt talán 5 ezret össze tudsz szedni azt is étkezési utalványban. Komolyan ha kimész üres üveget gyűjteni akkor kevesebb melóból hamarabb összeszeded ezt a pénzt.
így van, a marketagent nem kamu, ellenben időpazarlás.
én már vagy 6-7 éve regisztrálva vagyok, ezalatt összekerestem kb. 20-30 euro-t, amit kb. arra költöttem, hogy miután kiutaltam paypal-ra, ebay-en vettem filléres telefontokokat, meg kütyüket amikre amúgy nem adnék pénzt.
csak hogy mostanra a paypal váltott, és már nekik nem ér 100 pont 1 euro-t, most azt látom, hogy van 170 pontom, ezért 0,7-et akarnának adni, 2 euro a minimum.
skrill-en odaadják az egészet, csak épp azzal meg nem vásárolsz kb. sehol...
másik logikus dolog, hogy a kérdőíves létszám korlátozott, lehet egy cég csak 200 ember véleményére kíváncsi...szóval a tagság meg kitudja hánytízezres lehet...(nyilván vegyük figyelembe, hogy csak a magyar piac kérdőíveit fogják a magyarok megkapni).
lehet, hogy egy héten lesz 3 kérdőív is, utána meg 5 hónapig egy sem...mert nem felelsz meg és nem kerülsz bele abba a 200 felhasználóba, akit kisorsol a rendszer megfelelő személynek.
a másik, ami miatt a hirdetés is megy, meghívások után adnak 100 pontot, de csak abban az esetben, ha a meghívott kitöltötte az első kérdőívét és az sikeres, tehát végig megcsinálta, nem szakadt meg valahol amiatt, mert olyan adatot adott meg, ami alapján úgy értékelte a program, mégse ő a célkozonség.
ez a hirdető is csak annyit láthat gondolom, hogy dehát az milyen jó már, mert ha csinál egy ilyen oldalt fél óra alatt bemásolgatja a szövegeket, akkor majd beregisztrálnak a linkjével 200-an, és akkor abból ő kőgazdag lesz..
csak hát minél több a felhasználó, annál ritkábban fog valaki bekerülni egy kérdőívbe...így hát lehet, hogy 1-2 meghívott után megkapja viszonylag gyorsan a pontjait, utána meg várhat hónapokat...már persze ha a meghívott is vár annyit az első kérdőívére, mert ilyenkor meg ugye az van, hogy már nem is érdekli, ki se tölti inkább...:D
szóval így levezetve 1 év alatt lehet összejön neki egy 10 euro-ja, amiből egy nagyobb részt mostmár lecsíp a paypal, ha arra utalja ki, és még ez sem 100%-os. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!