Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Kiderült otthon, hogy meleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiderült otthon, hogy meleg vagyok és már nem tudom, hogy vajon valóban az lennék?

Figyelt kérdés
Amikor kiderült apám azt mondta, hogy undorító f.....opó vagyok, ilyenekkel terrorizált, ha anyu nincs ott nekem is jött volna, ő csak sír de nem bánt miatta. Mostanában meg azt mondogatja apám, hogy próbáljak meg erős lenni, megnősülni, és gyereket vállalni. Meg, hogy milyen jövőm lehet egy férfivel, mert azok sohasem fognak engem úgy szeretni mint ahogy egy nő. Azok csak a szexre mennek szerinte. Meg felhívja ha megyünk valahova a figyelmemet arra, hogy az milyen szép lány. Nem tudom mit csináljak eddig melegnek éreztem magamat, de mióta terrorizálnak érte nem tudom, lehet hogy mégsem a férfiakat szeretem? Mert mióta kiderült már nem érzek vonzalmat senki felé.
2018. okt. 27. 11:12
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
96%
Ahogy már fentebb is írtam neked a szüleiddel nagyon nagy bajok vannak. Felejtsd el hogy valaha is megfognak ezzel békélni, apukád primitív menj csajozni majd az kiöli belőled gondolatmenetéről meg nem tudok a jómodor határain belül nyilatkozni....Te tarts ki az érzéseid mellett, ne változz meg azért mert otthon más az elvárás. Az hogy te kivel találkozol az meg a te magánügyed. Én a helyedben amint lehetőségem nyílna rá, dobbantanék otthonról. A szüleid nem téged feltenek hanem saját magukat a mások előtt való megszégyenüléstől.
2018. okt. 27. 16:24
 12/40 anonim ***** válasza:
78%
Ne hagyd magad megzsarolni. Jojj ossze a fiuval akit szeretsz elobb utobb beletorodnek ha mar empatia es megertesi szintuk 0
2018. okt. 27. 16:30
 13/40 A kérdező kommentje:
Most azt akarják, hogy a bátyám elvigyen csajozni, mert azt reméli, hogyha nővel leszek, akkor megértem, hogy ez milyen jó. A tesóm azt mondja, hogy ő elfogad, de ő is azt mondja hogy egy szép nővel egyszer jutnék el a szexig az jobban bejönne mint a fiúk.Hogy csak próbáljam meg, és ha nem megy akkor ne erőltessem. De ő úgy ahogy megvéd, ha otthon van apuval szemben.
2018. okt. 27. 17:52
 14/40 anonim ***** válasza:
83%

Hello! Szerintem ezzel magadban kell törődnöd első sorban. Hiába ír itt bárki bármit, úgyis tudod, hogy apád a világ rákfenéje jelenleg, aki a gyerekét sem képes szeretni olyasmi miatt, amiről a gyerek nem tehet - és ezzel vissza is kanyarodtunk apádhoz. Ő nemzett. Ergo a szégyenének tartja, hogy ilyen lettél, mert szerinte ez szégyen. Anyád meg azért sír, mert ő szült, és ő is így gondolja, plusz azt, hogy a család szét fog esni. Mindenki más ugyanígy van ezzel. A családod homofób, és kész. A testvéred meg nem azért fogad el, mert ő már a fiatalabb generáció, akkor elfogadóbb, hanem mert a személyisége is elfogadó és szerető. Meleg vagy - de ember is. Személy, aki szeretni akar valakit. Szóval állj a sarkadra, keresd meg újra azt a fiút, ha valóban szeretnél is tőle valamit, és küldd el a fenébe az apádat. Valahányszor belekezd azokba a mondatokba, amiket leírtál, állítsd le, és közöld vele, hogy nem, te igenis szereted a fiúkhoz vonzódsz, és neked nagyon fáj, hogy ilyeneket mond, mert te szereted őt, de ő ezek szerint téged nem. Ez lehet, hogy kifogja a szelet a vitorláiból... (Érzelmi zsarolás, de ne legyen bűntudatod, neki sincs, amikor ilyeneket mond.) Ha meg azzal jön, milyen szép lány, mutass rá egy fiúra, és közöld, hogy ja, ja, annak a fiúnak meg milyen szép a feneke! Legyél egy kicsit ravaszabb, alattomosabb, járj előtte két lépéssel, mert csak így tudod kezelni az apádat.

Amúgy megértem, tökre. Ugyanilyen a családom, csak még azzal is hecceltek, hogy biztos meleg vagyok, stb., stb. Érzelmi megrázkódtatás, amin most átmész, főleg, mert apád a példaképed, és nagyon szereted. Mondjuk ezt elmondhatnád neki. Hogy ő a példaképed, szereted, de hogyan maradhatna a példaképed továbbra is, ha nem szereti a saját gyerekét? Akkor te is gyűlöld majd a tiédet valaha? Beszélj vele sokat, anyáddal is, és értesd meg velük a legalapvetőbb dolgokat: belőlük lettél, de nem vagy az övék, a tulajdonuk, amivel villoghatnak; szereted őket, de képtelen vagy továbbra is ugyanúgy szeretni őket, ha egyszer ők sem teszik; ilyen vagy, ember vagy, a fiúk vagy, aki boldog akar lenni, de így képtelen rá; ne téged akarjanak megváltoztatni, mert az nem fog menni, hanem a környezetüket, hogy ne legyenek előítéletes, nyomorult idióták a közelükben, és ők se legyenek azok.

Nagyon drukkolok neked.

2018. okt. 27. 19:33
 15/40 anonim ***** válasza:
100%
Tovább olvasva a történetet, ezzel a "bátyád majd elvisz csajozni" dologgal kapcsolatban az erősödik meg bennem, hogy a szüleid mentálisan nem százasak.......Ez kb olyan mint ha azt mondanák egy halnak, hogy majd a róka elvisz vadászi akkor meglátod milyen jó a szárazföldön élni..... Bocs a hülye hasonlatért de ezzel egyenértékű a szüleid terve......
2018. okt. 27. 20:23
 16/40 A kérdező kommentje:
Ez esik rosszul, hogy eddig azt mondta, hogy bár mindenkinek ilyen jó fiai lennének. Történt egy furcsa eset bejött a tesóm, és elkezdett sírni, hogy jobban megkellet volna védenie engem. Mert utána olvasott a homoszexualitásnak, és rákeresett a barátomra is, és azt mondja, hogy olyan kis rendes fiúnak néz ki, és melegként nehéz rendes fiút találni.Így falaz, meg segít nekem, hogy titokban találkozzunk. A szüleimnek meg bevitte a könyveket, és ha nem változnak elköltözünk ha 18 éves leszek. Meg kérte, hogy tanuljak, meg menjek egyetemre, nehogy butaságba keveredjek, vagy valaki megerőszakoljon. Meg bevitte a szüleimnek az imák bobbyért filmet, hogy nézzék meg, nehogy én is öngyilkos legyek. Mert ha ezt tovább folytatják velem nem fog beszélni velük. Nagyon hálás vagyok neki, hogy így megvédett.
2018. okt. 27. 20:55
 17/40 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon rendes tőle! Kitartást és tényleg ne foglalkozz a szüleid hozzáállásával, bár tudom hogy nehéz. Aztán nehogy itt bármi öngyilkossági gondolatod legyen mert az nagyon nagy butaság lenne! Fel a fejjel, arra gondolj hogy a szüleid nem mindig lesznek melletted és nem érdemes elpazarolni az életet csak azért hogy nekik megfelelj. A saját boldogságodat tartsd szem előtt. Egyébként pedig tényleg amint lehet költözz el és akkor jobb lesz minden
2018. okt. 27. 22:03
 18/40 anonim ***** válasza:
76%

"Meg, hogy milyen jövőm lehet egy férfivel, mert azok sohasem fognak engem úgy szeretni mint ahogy egy nő."

Ezt apád honnan tudja? Úgy mondja mintha tapasztalatból beszélne :D

Ne foglalkozz senkivel, légy önző, ha a fiúkat szereted és úgy vagy boldog, éld úgy az életed. Majd meg fogod tanulni, hogy az életben csakis magadra számíthatsz. Amíg titok volt otthon, a fiúkat szeretted, most hogy lebuktál állj ki magadért, ha hagyod azt, hogy befolyásoljanak és ezt is látják rajtad, azt hiszik meg tudnak változtatni.

Csak gondolj bele, ha a szüleid unszolására összejönnél egy csajjal az lelkileg téged gyötörne, depressziós ember lennél, rettegnél attól, hogy mikor fog kezdeményezni a csaj. Másrészt az ő életét is tönkretennéd, mert ahelyett, hogy találna egy olyan pasit aki tényleg vonzódik hozzá és szereti, ő is egy hazugségban élné le az életét. Valóban ezt szeretnéd?

A tesód meg ha ennyire erősködik, hogy próbáld ki csajjal, akkor mondd neki, hogy először ő próbálja ki pasival, hisz amíg nem volt pasival ő sem tudja, hogy nem-e jobb vele a szex, mint ahogy ezt ő mondja neked. Rá fog jönni, hogy ez nem így van, mert ő is tisztában van a saját szexuális irányultságával, és tudja, hogy kihez vonzódik, ahogy te is, akkor legalább átérzi a helyzeted.

2018. okt. 27. 22:49
 19/40 anonim ***** válasza:
76%

Utolsó vagyok.

Még annyi, hogy szerintem a szüleiddel nézesd meg az Imák Bobbyért című filmet, sokat fog segíteni.

2018. okt. 27. 22:50
 20/40 anonim ***** válasza:
7%

# 1/19 Időpont tegnap 12:01

Te egy tipikus idióta vagy, ha ezt összekötöd a magyarság kérdéssel! De undorítóan idióta! Függetlenül attól, hogy homo / bi / hetero vagy...

2018. okt. 28. 13:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!