Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Kiderült otthon, hogy meleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiderült otthon, hogy meleg vagyok és már nem tudom, hogy vajon valóban az lennék?

Figyelt kérdés
Amikor kiderült apám azt mondta, hogy undorító f.....opó vagyok, ilyenekkel terrorizált, ha anyu nincs ott nekem is jött volna, ő csak sír de nem bánt miatta. Mostanában meg azt mondogatja apám, hogy próbáljak meg erős lenni, megnősülni, és gyereket vállalni. Meg, hogy milyen jövőm lehet egy férfivel, mert azok sohasem fognak engem úgy szeretni mint ahogy egy nő. Azok csak a szexre mennek szerinte. Meg felhívja ha megyünk valahova a figyelmemet arra, hogy az milyen szép lány. Nem tudom mit csináljak eddig melegnek éreztem magamat, de mióta terrorizálnak érte nem tudom, lehet hogy mégsem a férfiakat szeretem? Mert mióta kiderült már nem érzek vonzalmat senki felé.
2018. okt. 27. 11:12
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:
A bátyám csak azért mondta, mert hátha biszex vagyok, és van olyan lány aki megmozgat bennem valami. De nem rosszindulatból. Sokat gondoltam rá, hogy az leszek mert ha ezt kapom a szüleimtől, akkor mit fogok kapni az emberektől. De tegnap írtam a barátomnak, már sokszor próbált utolérni.
2018. okt. 28. 13:09
 22/40 anonim ***** válasza:
100%

# 20/21 Időpont ma 13:02 vagyok.

Kedves kérdező! Fel a fejjel, a bátyád már melletted van, nagy segítség lehet számodra! Saját tapasztalatból kiindulva tanácsolom, ne add fel a dolgokat!

A leírt tanácsok zöme jóindulató, segítőkész, azokból is erőt meríthetsz! Sok sikert és szorítok neked!

2018. okt. 28. 13:23
 23/40 anonim ***** válasza:
100%
Megnéztem ezt a filmet amit írtatok. Remek film és nagyon megfogott. Hetero vagyok de teljesen elfogadom a másságot és ez a film megint csak megerősített abban, hogy az elfogadás mindennél fontosabb és hogy a homoszexualitás nem ferdeség vagy betegség. Kíváncsi vagyok nagyon hogy hogyan fog alakulni a családodban ez a szituáció kedves Kérdező, úgyhogy kérlek írj majd ha esetleg valami fontos dolog történne :)
2018. okt. 28. 20:05
 24/40 anonim ***** válasza:
100%

Időpont ma 13:02

Köszönöm! Most már boldogabb vagyok, hogy ezt elmondtad. Igazán számít a véleményed. Idáig csak erre vártam. Tudtam, ez hiányzik az életemből, drága mélymagyar barátom.

2018. okt. 28. 20:47
 25/40 anonim ***** válasza:

Apukád a homoszexualitást mélyen elítéli, szerinte az rossz dolog, gusztustalan, undorító. Ezért benned is bűntudatot akar kelteni és megpróbál mindent megtenni, hogy ez sikerüljön neki. Addig beszél Neked erről mindenféle hülyeségeket, míg tele nem beszéli a fejedet a saját igazával. Megpróbál Téged elbizonytalanítani, hogy ne legyél meleg, mert azt gondolja, hogy ez megváltoztatható, azt gondolja, hogy az ember szabadon dönt a vágyai felől. De ez nem így van.

Hiába leszel bármennyire erős, hiába állsz ellen a vágyaidnak, hiába nyomod el az érzéseidet, akár meg is nősülhetsz, gyereket is vállalhatsz, ha a meleg vágyak benned vannak, egy ideig elnyomhatod őket, de utána úgy is elő fognak jönni belőled újból meg újból, és még nagyobb erővel törnek majd elő később, ha most elnyomod őket magadban.

És nem igaz az, hogy egy férfi sohasem fog úgy szeretni Téged, ahogy egy nő. Tök nagy hülyeség. Mi több mint 10 éve élünk együtt a párommal és nagyon szeretem őt, a legtöbb hetero pár megirigyelhetné a kapcsolatunkat. Sok fiú pár él együtt békességben, boldogságban, szeretetben. Nem mi vagyunk az egyetlenek, szerencsére. :)

Azért nem érzel most vonzalmat senki felé, mert apukád elhitette veled, hogy rossz az, amit a fiúk iránt érzel és Te elhitted neki, mert nagy volt rajtad a nyomás. Elbizonytalanított Téged. Lelkiismeret furdalást akar kelteni benned, ezért mond ilyeneket, hogy "undorító f.....opó" meg "b..." vagy és szégyent hozol az egész családra, meg hogy nem fogja tűrni, hogy egy b... legyen a házban. De együtt lehetsz Te akár 5-10 lánnyal is, ha nem érzed a tüzet, a vágyat irántuk, akkor rá fogsz majd jönni, hogy csak színjáték az egész. Akármennyit csajozol, ha nem vagy hetero vagy biszex, akkor egyetlen csaj sem fogja kiölni belőled a "ferde hajlamot", apád szavaival élve. A "ferde hajlam" inkább apukád gondolkodásmódjában van, nem benned. Nincsen veled semmi gond! Szeretni nem bűn. Ha fiúként fiút, akkor fiúként fiút. Na és, mi van akkor??? Semmi. Te csak szeresd azt, akit szeretni akarsz. Majd ha Te megparancsolod apukádnak, hogy ő kit szeressen, akkor ő is megmondhatja majd Neked, hogy Te kit szeress. Parancsszóra nem lehet szeretni. :)

2018. okt. 29. 09:12
 26/40 A kérdező kommentje:
Már nem tudom, hogy mi van velem. Találkoztam a barátommal, és már nem érzem azt iránta amit eddig, már én is undorítónak tartom, hogy ilyen voltam. Meg sem tudtam csókolni mert rosszul vagyok attól, hogy fiúval bármit is csináljak.Furcsa érzés mert talán nem is voltam meleg csak azt éreztem nem tudom. És kezdem azt gondolni, hogy talán mély barátsággal lehet hogy élni is tudnék egy nővel majd, később meg ott lenne a gyerek akit fel kell nevelnem, és nem érnék rá ezen gondolkozni. Csak így kell maradnom, hogy ne essek vissza, de már nem vonzódom senkihez. Mert úgy gondolom, hogy inkább biszex vagyok, mert aki meleg nem érezne ilyet, mert én szerintem már nem vagyok homoszexuális azt érzem.
2018. okt. 29. 16:52
 27/40 anonim ***** válasza:
100%

Oh!

"mély barátsággal lehet hogy élni is tudnék egy nővel majd"

Ez nem ugyanaz, mint valakibe fülig szerelmes lenni és lehozni neki a csillagokat is az égről, ugye tudod? Szerinted egy nőnek elég lenne az a mély barátság? Na és Neked?

"később meg ott lenne a gyerek akit fel kell nevelnem, és nem érnék rá ezen gondolkozni."

(Valakinek biztosan) jó lenne, ha így működne, de ez azért nem egészen így működik. Ha a melegség törölhető vagy felülírható lenne annyival, hogy nem gondolkodunk rajta, akkor nagyon sokan nem lennének melegek.

Sajnálom, ami Veled történik most, és kívánom, hogy találd meg a HELYES utad, bármi is legyen az!

2018. okt. 29. 17:36
 28/40 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi van velem, de már attól is rosszul voltam amikor megölelt. Meg semmi vágyat nem érzek már csak azt, hogy undorodom, mert ugyanazt csináltam vele mint amit egy nő szokott egy férfival. És hogy ez mennyire gáz, meg nem is vagyok férfi. Mintha már ellenszenves is lenne a barátom, meg mérges is vagyok rá.
2018. okt. 29. 18:04
 29/40 anonim ***** válasza:

Ezek után majd szólj apudnak hogy ha ráér köpjön fel és álljon alá. Mert jó nagy eséllyel most hullik szét az életed.

Meg a majdani feleség és gyerek élete is onnantól hogy itt GYK-n megint valami hasonló lesz majd kiírva: "Családos vagyok de a fiukhoz vonzódom, mit tegyek?"

2018. okt. 29. 19:45
 30/40 anonim ***** válasza:
#29 nem biztos hogy akkor meg lesz gyk
2018. okt. 29. 20:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!