Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, ti nem gondoltatok bele, mekkora hátránnyal indultok egy heteróval szemben?
Gratulalok!
Inkabb kopjenek le, de beletudjak nezni a tukorbe...
#1/11 Hát sajnálom, hogy ilyen környezetben élsz. Viszont én úgy gondolom, hogy úgy nem lehet élni, hogy mások mondják meg mit tegyél, kivel élj, kit szeress. Mert ha így élsz akkor tulajdonképpen nem is vagy szabad ember. Hanem olyan mintha egy lánchoz vert rab lennél aki nem hozhat önálló döntéseket, másoknak engedelmeskedik stb... Én meg inkább a halált választanám mint ezt az "életet". Ha én ilyen helyen élnek ahol te, akkor biztos, hogy az elsődleges célom az lenne, hogy minél hamarabb Budapestre (vagy legalább egy közeli nagyvárosba) költözzek. És nyilván csak a hozzám legközelebb álló embereknek mondanám el ezt magamról. Ha meg valaki ezért elítél akivel korábban jóban voltam akkor csak én járok jól, mert ilyenkor legalább kiderülnek, hogy igazi volt a barátságunk vagy sem. Meg én homofób emberrel már alapból nem akarnék, még egy kicsit sem jóban lenni.
Azt elhiszem, hogy nem lehet könnyű egy kis faluban melegként, na de, hogy ennyire évtizedekkel lemaradt helyek legyenek még Magyarországon ahol rá vannak "kényszerítve", hogy ellenkező neművel megházasodjanak, ezt olvasni elég ledöbbentő. Én vidéki megyeszékhelyről költöztem Budapestre, bár nem pont ezért, mert engem szerencsére otthon is elfogadtak. Itt Pesten meg simán fel merem vállalni magam.
Biztosan nem vagy egyedul, egy faluban sem. Csak masok is ugy vannak, hogy nem tudjak felvallalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!