Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Támogatjátok vagy ellenzitek az egynemű párok gyermek örökbefogadását?
Támogatom
Mert mindenki megérdemli a teljes családot
Tuti sokan lepontoznak..de ha en igy gondolom és a kèrdező kérdi miert ne
Nézd nálam ha van olyan akkor is-is..Támogatom mer mindenkinek jár a család és joga van hozzá hogy teljes életet éljenek és boldogok legyenek
Telorol vagyok sorry igy engedte..
Es ellenzem de csak azer mer ugye egy gyerek meg nem tudja miis igazabol ami van körülötte ..habar kor nincs irva hogy milyen idös..de tenyleg mai vilagban elegge nem fogadnak el es cikiznek
Támogatom.
Gyereknek csaladban a helye .
Nevelőotthon nem tudja megadni azt a szeretetet ,figyelmet és gondoskodást amit családon belül megkaphat egy gyerek.
Én lány vagyok amúgy és támogatom, ugyanazért, amit már leírtak előttem jó páran: Minden gyerek megérdemelné, hogy szerető szülőkkel nőjön fel, ne árvaházban.
Mondjuk tény, hogy pont ebben az országban nem a legjobb ötlet melegként gyereket vállalni..
Nem teszek különbséget emberek/párok közt pusztán azért mert eltérő a nemi identitásuk mint az enyém, vagy mint a társadalmi többségé. Ítélkezni hibás dolog. Tehát természetesen támogatom, amennyiben megfelelnek a "kritériumoknak" és szerető, gondoskodó valamint nevelő szülei lesznek a gyermeknek.
Bár én önmagában már a gyermekvállalást is komoly tesztekhez kötném, de ez némileg más téma.
Ellenzem. Egy gyereknek szüksége van az egészséges férfi és női képre, a szocializálódásra, a nem jellegekbe való belenövésbe.
Ezt egy férfi és egy nő tudja megadni, kiegészítve egymást. Azonos nemű nem.
És ez pszichológiai, fejlődéslélektani kérdés, nem homofób vagy politikai vagy ilyesmi. Az már egy másik téma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!