Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt sugardaddyk? 30ev koruliekre gondolok. Ha igen leirnatok hogy mukodik ez nalatok ha talalkoztok egy novel? Pl: Mennyit fizettek, mit beszeltek meg, tenyleg tamogatjatok a not? Stb.
Egyszer voltam.
Kell a szimpátia.
Minden megbeszélés kérdése,s persze mindenkinek más az igénye és a tehetsége is, így azon a téren is kell a "szimpátia".
Tényleg.
#3:
Nem éppen...
Könnyű bárkit lek*rvázni, akár még azt is, aki gyakran vált partnert. Persze, ha fickó csinálja az Casanova!
3: Csak annyiban, hogy feltételezed, hogy más nem (vagyis nem annyian) dugja. :D Egyébként semmi. Pénzért, dolgokért lenyeli, szétrakja, lovagol ha kéred.
Egyszer be akart fűzni egy nálam 15 évvel fiatalabb csaj erre, s nem értette miért hajtom. Jó bőr volt nem mondom, de lepattintottam. Látásból ismertem, nem is hittem róla, hogy ilyen. Ez évekkel ezelőtt volt, s jegyzem meg most töltöttem a 40-et. Nincs szükségem ilyenekre. Lehet, hogy MÉG nincs, de akkor sincs. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!