Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vannak itt sugardaddyk? 30ev...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt sugardaddyk? 30ev koruliekre gondolok. Ha igen leirnatok hogy mukodik ez nalatok ha talalkoztok egy novel? Pl: Mennyit fizettek, mit beszeltek meg, tenyleg tamogatjatok a not? Stb.

Figyelt kérdés

#férfi #alkalmiparkapcsolat
2017. ápr. 28. 20:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

30 eves pasi sosem sugardaddy...

a sugardaddy inkabb 50-60 eves perverz aki friss husra vagyik ...

miben kulonbozik a prostitol, hogy eldontheted akarsze apuval szexelni. mert sugardaddy csak kemiaval csinalja. nem megrendelve vagy, mint egy prosti es rendszeres oromszerzes vegett kapsz havi appanazst... de ugyan, hol vonzodik egy alig huszoneves lany egy 50es puhapocsre... mellesleg ez kulfoldon jobban mukodik, ahol a lanyok a minimalbernek megfelelo havi zsebpenzt kapnak par randiert havonta... de nyugaton jobban van az embereknek penze . nem hiszem, h kishazankba ez mukodne, hacsak nem valami gazdag kulfoldi ...

2017. ápr. 29. 02:24
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
A 60 évessel nem értek egyet, szerintem inkább 45-50, de hogy egy 30 körüli pasi nem sugardaddy, abban egészen biztos lehetsz!
2017. ápr. 29. 07:05
 13/13 anonim ***** válasza:
Én 31 vagyok, szoktam támogatni csajokat,15-30ezerrel, attól függ mit csinálunk. Főleg fősulis, egyetemi csajokat
2017. ápr. 29. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!