Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A homofóbia alapból benne van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A homofóbia alapból benne van az emberekbe, vagy a középkori egyhz emberi diktálták "belénk"?

Figyelt kérdés
azért tettem aposztrofot mert ugye nem minden ember homofób

2018. okt. 3. 14:16
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
77%

A homofóbia annyira van benne az emberekbe, mint sokukban a hülyeség.

Ha az emberek javának lenne csepp esze is, vagy kicsit is érdekes élete, már lexarnák a bhuzhikat.

2018. okt. 3. 14:17
 2/19 anonim ***** válasza:
6%

a homoszexualitás nem normális.

a homofóbia nem normális.

2018. okt. 3. 14:18
 3/19 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem nem csak az egyhaz. A legtobb ember idegenkedik a masmilyentol. Legyen az borszin, szexualis oreintacio, barmi.

Fenyegetesnek erzik, felnek az esetleges valtozastol. Persze kello intelligenciaval ez nem lenne problema. De sajnos nezz korbe, milyen emberek vannak. 25f

2018. okt. 3. 14:20
 4/19 anonim ***** válasza:
65%

Miert ne lenne normalis? Pont annyira diszkriminativ, mintha kijelentenenk, hogy a szoke nok nem normalisak. De szerintem az elozo ilyen szavakat amugy sem ert.)

Valtozatossag, mindenki masmilyen. Nem kell mkinek egy tarsadalmilag kitalalt, mu sema szerint elni.

2018. okt. 3. 14:24
 5/19 anonim ***** válasza:
87%

A homofób ember buta, maradi, konzervatív és fejlődésre képtelen.

Egy normális ember képes felfogni, hogy a világon nem minden fekete vagy fehér.

2018. okt. 3. 14:25
 6/19 anonim ***** válasza:
97%

kultúra, egyház, neveltetés, környezet.

az ókori görögökénél két ember igaz szerelme csak férfiak közt jöhetett létre de ennek ellenére a nők irányába táplált vágyat sem tagadták. az egy más kultúra volt.

a 18. századi egyház már prűd volt és persze homofób is.

2018. okt. 3. 14:47
 7/19 anonim ***** válasza:
18%

Az emberekbe, mint minden más élőlénybe a túlélés van kódolva. Két azonos nemű egyed pedig nem képes túlélni, bárki bármit is mond.

A szőke nős példa meg hülyeség, mert a szőke nő is tud gyereket nemzeni, de a férfi már azért nehezen.

Két nő meg bár tudna, nem fogja senki megtermékenyíteni őket.

Szóval én úgy gondolom, hogy ez egy velünk született ösztönös dolog, mint ahogy a sötétben való félelem, a gyereksírásra való érzékenység stb. Mind a túlélést szolgálják.

2018. okt. 3. 14:50
 8/19 anonim ***** válasza:
6%
Szerintem nem homofobok én sem félek hanem undorodom tőletek
2018. okt. 3. 14:50
 9/19 anonim ***** válasza:
11%
Ratyiság és fóbiák is jelen vannak természetesen és mesterségesen egyaránt.(társadalmi/kulturális/politikai stb. hatásként)
2018. okt. 3. 14:53
 10/19 anonim ***** válasza:
81%
Homofóbia a primitívség és butaság egyik jele
2018. okt. 3. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!