Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, nektek milyen alkatú fiú jön be? És miért?
Én pl. 89kg vagyok 180 centi.
20/F

kb 180 cm
kb 70-80 kg
sportos, vékony, magas, borostás, jóképű vagy legalább helyes, 31-36 év közötti
én 30fm /bi vagyok

Nálam különböző dolog, hogy érzelmileg és fizikailag mi jön be. Érzelmileg egy törékenyebb alkatú lányosabb aranyos fiút tudok elképzelni, biztos nem egy masszív férfiembert. Ennek ellenére fizikailag nagyon is vonzanak az erősebb alkatú srácok is, mivel izgatnak a domborodó fenekek, formásabb vádlik, erős combok, szélesebb csípők, izmos felsőtestek... amit ugye egy 60 kilós gyerek bármilyen helyeske meg minden, de nem tud nyújtani. Nem elvárás a kockahas, nekem nagyon is bejönnek a kicsit husibb, van mit fogni rajta fiúk is. Kis pocak az rendben. Egy valamit nem szeretek: Ha túl nagydarab az illető. Hiába izmos meg szálkás, ha akkora darab, mint egy hirdetőoszlop, akkor pontosan ugyanúgy kizárt, mintha dagadt lenne.
Például esetedben a magasság számomra tökéletes, én is annyi vagyok. Van rajtam némi felesleg (hasamon), én 81 kilót nyomok, de a te súlyod már kissé soknak tűnik... Úgy 85 kiló még eléggé bejövős alkat, de 90 felé, felett már gyorsan átcsap a dolog részemről nemtetszésbe. Túl hájas és túl kigyúrt esetben egyaránt. Szűk tartomány, ami izgatni tud. De ezt így nem tudom megmondani, legfeljebb ha látnék rólad képet. Kétesélyes.

Csak a magasság és a súly alapján nem lehet véleményt mondani, kell az összkép is.
De ha csak az alkatot nézzük: nekem a magas, vékony, de sportos, jó alkatú srácok jönnek be. Ahogy a nők többségének gondolom.
Nem tetszenek a nagyon kidolgozott izomagyúak, de a macis alkat sem. Bár sok nő ehhez vonzódik.

Nekem a soványak, izmosak nagyon nem jönnek be.
Minél dagibb valaki annál izgatóbb számomra.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!